Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amanda žije v New Yorku, kde pracuje jako restaurátorka obrazů pro Metropolitní muzeum, a přestože je půvabná, milá a chytrá, štěstí v lásce se jí vyhýbá. Svého posledního přítele přistihla v posteli s jinou a rozhodla se odstěhovat. Nové bydlení si najde v prostorném bytě v East Side, který sdílí společně s Roxannou, Jade, Candi a Holly, čtyřmi dívkami, které pracují jako modelky a jejich život je jedním velkým mejdanem. Ty se jí sice pokusí najít toho pravého, Amanda se však nového vztahu bojí a nemá chuť pouštět se do dalšího milostného dobrodružství. Její rozhodnutí ji však začne opouštět, když se náhodou seznámí se sympatickým sousedem Jimem Winstonem, údajně úspěšným podnikatelem v oblasti módního průmyslu. Je jím natolik okouzlena, že se to promítne dokonce i do Tizianova obrazu, na kterém právě pracuje. Přestože doufá, že právě on by mohl být tím pravým, váhá, protože se bojí dalšího nezdaru a zklamání. Pak ale uvidí v okně, jak Jim ve svém bytě někoho zabil. Šokovaná dívka zavolá policii, ale ta nenajde žádné stopy po údajném zločinu... (TV Nova)

(více)

Recenze (94)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedná se o dívčí rozjařenou romanci, ve které se použil dějový námět snímku Alfreda Hitchcocka 'Okno do dvora' (1954). Jelikož se jedná o dospívající jedince, děj je podle toho patřičně upraven. Ano, film je určen především pro mladé a tak se tvůrci nevyhnuli ani fekálnímu humoru, ale naštěstí toho není moc. Zato dívčích skopičin a úsměvů od ucha k uchu je přehršel. Všudypřítomná naivita, sem tam ten vtípek, ke konci trochu akce a vzájemná přitažlivost. Obyčejný film pro obyčejné odpoledne neurazí, ale na druhou stranu nenadchne právě tím Hitchcockem. A to je jen příběh o sympatické dívce, která má tu smůlu, že jí každý sexuchtivý mladík zahne. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Potřeštěná, bohužel však hloupá a nepříliš fungujucí komedie o blbkách a pro blby a blbky. Normální člověk tuto podprůměrnou "podívanou", okořeněnou rádoby in fekálním humorem, stráví jen s velkými obtížemi. Freddie Prinze, Jr. je v roli agenta velmi nepřesvědčivý a celý film tak táhne samotná sympatická Monica Potter. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku veľmi vtipné a podarené. Vtipy fungujú ako majú a celkový príbeh alebo teda zápletka je mierne nezvyčajná ale potom sa to akosi zvrtne, fekálne vtipy, stupidné zvraty a koniec vystrihnutý ako z nejakej bieloruskej komédie. Dôležité je podotknúť že Prinze Jr. nie je,nebol a ani nikdy nebude takým hercom, ktorý by utiahol celý film, On má len peknú tváričku, debilne pohľadný úsmev a filmové úlohy za ktorý by sa hanbil každý kto si hovorí herec. A zoberte si že takého to klofla SM gellar. Svet je divný. KaŽopádne Minica Potter tiež nie je idol krásy a tak vlastne film vybudovaný na postavách , postavy ničia. ich kvázi herectvo a prehrávanie a ku koncu silený humor je ako rana pod pás, vzhľadom na to že to vyzeralo sľubne. Zoberte si že máte film ktorý má stopáž menej ako pol hodiny a vy sa ku koncu nudíte a chcete aby skončil. Waters natáčal slušne a ako vravím niektoré scény sa fakt vydarili. Pes alebo sračka, ale je to príliš fekálne a príliš hlúpe aby to niekoho mohlo zaujať a aby ste si tento film udržali v pamäti. Tie dve sú za to že som to dopozeral. Čo je rozhodne úspech. ()

Gabra 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, jak tohle ohodnotit. Sympatičtí hlavní hrdinové a i docela pěkná romantická komedie, kdyby ji nepodtrhli těmi svými šílenými vtípky, které trapnější být nemohou. Á, už zase záchod a smrad, přitroublé modelky (zvlášť ta, co pořád vráží do nábytku je skvělá), chvílemi velmi slabý scénář a špatně oblečená hlavní hrdinka. (Vím, to bylo schválně)... Když ono by stačilo pár tahů a vytáhli by to o tolik výš. A to mě vždycky akorát tak naštve! No, ukecali mě, 30%. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Romantická slátanina, a celkem pitomá záležitost bez žádného pořádného děje, jakých bylo natočeno už bezpočet. Na ty ztřeštěné modelky se sice kouká hezky ale to je tak všechno. Za chvíli totiž omrzí i oni. Pokud je ti však 10-15 nebo si ženská na mateřské či v domácnosti tak je to film přesně pro tebe. Inu scéna kdy mladá holka se psem co se pravidelně složí při pohledu na zezkého chlapa hovoří za vše. Ztráta času! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Tizianův obraz, který začíná Amanda restaurovat, se jmenuje Bacchanálie a visí v madridském Pradu. (Jezinka)

Reklama

Reklama