Reklama

Reklama

Frankie Go Boom

  • USA 3, 2, 1... Frankie Go Boom
Trailer

Obsahy(1)

Frank je ponižován svým bratrem Brucem, který ho tajně natáčí a videa dává na internet. Jednou to ale Bruce přežene a zveřejní video, kde Frank selhal v oblasti sexu. Aby to jistá dívka neobjevila, vydá se Frank s Brucem na cestu za někým, kdo to video dokáže z internetu odstranit. (MMR)

Videa (2)

Trailer

Recenze (11)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Sem z toho docela v rozpacích. Celých 45 minut se "3, 2, 1..." hledá a tváří se jako takovej nic moc Road Trip bez road tripu. Pak cenzurovaná verze sex tape Frankieho vodpálí ke hvězdám (páč to sem se fakt řezal!) a nakonec Boooom! - přijde transka Perlman, což bylo vážně zbytečný. Nicméně nakonec sem se přece jen rozhodl dělat, že sem nic neviděl, a klidně týhle roztomilý bizarnosti přisadim na ne zrovna zasloužený čtyři hvězdičky. Hlavně kvůli zlatíčku Lizzy, přirozeně - ona prostě definuje správňáckou holku. :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak dobře obsazené a taková hovadina. Čekal jsem nějaký indie Eurotrip, kdy hlavní hrdina musí podstoupit neskutečná martyria a setkat se s bizarními postavičkami, aby dosáhl na nahrávku, která ho diskredituje, ale dostal jsem spíš přešlapování na místě se spoustou křiku. Pokud tedy nepočítam výtečně nechutnou transku v podání Rona Perlmana. Tady scénárista a režisér v jedné osobě šlápl pořádně vedle. 30% za herce, kteří se snažili seč mohli. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velká snaha natočit vtipnou až bláznivou komedii se minula účinkem. Kdepak, když se moc tlačí na pilu, tak z toho většinou vychází křečovitost a trapnost. V současnosti je móda kdejaké video ihned zveřejnit na you-tube a o tom to právě je, kdy se Bruceovi, kamerovému fanatikaovi podaří natočit a dostat na internet choulostivé video svého bratra. Jedna hvězda automaticky za "Lízinku Kaplanovou" a druhá pak za několik podařených scén. To je vše! ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že to není nepovedená komedie. Myslím, že záměrem bylo vytvořit spíš absurdní, provokativní a omračující film, který šokuje, permanentně rozčiluje a dráždí - nakonec proč by tam taky hrál pan Božský ztroskotanýho ex-feťáka a Hellboy transku? Určitě ne proto, aby spolu vtipkovali jako v sitkomu. Já měl celou dobu chuť Chrise O'Dowda spolu s celou tou vypečenou rodinkou proplesknout. Jo, vypadá to celý jako trapnej a upocenej tyjátr, když se na to ale podívám jinak, bez očekávání, že bych se měl smát v pravidelným intervalu trapnostem jako od Trošky, tak to musím nutně vyhodnotit jako povedenej film. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Film vás bude trochu bavit, ale ještě víc štvát. Jsi kluk a máš bráchu (Chris O'Dowd – dobrej výkon mimochodem), kterej je zmrd, co tě natáčí v trapných chvílích a dává to na net. A to i ve chvíli, kdy tě zboří sympatická a ožralá holka na kole (Lizzy Caplan, kvůli které jsem si to mimochodem pustil a která je zkraje tradičně vtipně správná, ale postupně se jí postava posouvá trochu do vážna), se kterou se předem nabízí, jak to dopadne. Plusy: dva zmínění herci a pár dobrých hlášek. Zbytek, včetně transky Rona Perlmana je s bídou průměrný, pro někoho koukatelný, průser. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 4 | hudba 5 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Zajímavosti (2)

  • Ron Perlman a Charlie Hunham se setkali také při natáčení seriálu Zákon gangu (od r. 2008). Postava Rona Perlmana stejně jako v seriálu Zákon gangu (od r. 2008) kouří i tady doutníky. (Chibs)

Reklama

Reklama