Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike zvažuje, že přijme dohodu, která by ho mohla dostat na svobodu dřív. Louisovi a Jessice vadí noví nájemníci v kanceláři. Rachel zastupuje vězně odsouzeného k smrti. (Netflix)

Recenze (3)

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Louis: "Kde je Harvey?" Donna: "Neni tu." Louis: "Tak ho sem zavolej. Uzavrel dohodu s temi makleri a chci, aby vypadli." Donna: "Louisi, ver mi. Ted na to neni cas." Louis: "Ja se ale nedokazu divat na ty jejich namyslene ksichty." Donna: "Mozna, ze ani nemusis." Louis: "Nerozumim." Donna: "Rikala jsem ti nekdy o mem prvnim byte?" Louis: "Ne." Donna: "Delila jsem se o tricetsedm metru ctverecnich a bylo to peklo. Nez jsme se rozhodli rozdelit prostor na smostatne casti." Louis: "Tady nejsme v bytovce. Nemuzu pres stred kancelare natahnout pasku." Donna: "Ja nemluvim o pasce, Louisi. Mluvi o architektovi, ktery to tu predela." Louis: "Mas pravdu. Prestavbu chci udelat poslednich pet let." Donna: "A nejlepsi je, ze se nebudes potkavat s temi makleri." Louis: "Donno, ty jsi genius." Donna: "Ja vim." Louis: "Chci jmena sesti architektu." Donna: "Louisi, mas svoji sekretarku." Louis: "Diky za nic." Donna: "Pro se snazim?" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti mým předchozím komentářům k epizodám šesté sezóny se nic nezměnilo. Vlastně ano, taková drobnost- tentokrát jsem se docela pobavil při Luisově vzplanutí k architektce. Jinak zůstalo vše při starém, děj byl znovu velmi těžkopádný a hra na city radostně pokračovala. Za Luise 3*+. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama