foto

Ian Reed Kesler

  • nar. 13.2.1977 (42 let)
    Birmingham, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Off the Menu
2015 Žít podle svého (TV film)
2012 Extremely Used Cars: There Is No Hope
2011 Politics of Love
2010 Below the Beltway
2009 500 dní se Summer
Dark House
2008 Stone & Ed
V cíli čeká smrt (TV film)
2007 Jezero 2 (TV film)
2006 Dirtbags (TV film)
2005 Raw Footage
2004 Poster Boy

TV seriály

2019 Sydney to the Max (TV seriál)
2018 Unsolved (TV seriál)
Nobody Talks (E02)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E06)
2017 Training Day (TV seriál)
Něco za něco (E07)
Lucifer (TV seriál)
Welcome Back, Charlotte Richards (S03E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Character and Fitness (S06E16)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Badass Cop (E07)
Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
Shake the Trees (S06E07)
Trust (S06E05)
další epizody (5)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Fajita Man (S01E06)
iZombie (TV seriál)
Love & Basketball (S02E05)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Místo seskoku (S04E15)
2014 Mixology (TV seriál)
Dominic & Kacey (E09)
Stalker (TV seriál)
Fanatic (E07)
Máma (TV seriál)
Godzilla and a Sprig of Mint (S02E09)
2013 Mob City (TV seriál)
Red Light (E03)
Mrcha od vedle (TV seriál)
The Original B---- (S02E19)
Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
Foot Chase (S04E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dlouhý den (S05E07)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Experimenty s Protonem (S06E22)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Jako zvířata (S08E05)
Jen Judy může soudit (S08E04)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
You Can't Take It with You (S01E05)
Harry's Law (TV seriál)
Láska bolí (TV seriál)
Boys to Men (E07)
Nakopni to (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná hra (S02E24)
Médium (TV seriál)
Will the Real Fred Rovick Please Stand Up? (S06E14)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Střecha nad hlavou (S02E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Znovushledání (S07E02)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Chuck otcem (E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Amatér v trávě (S03E14)
2006 The Loop (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Žít či nechat zemřít (S02E18)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2003 The O'Keefes (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Birds of Prey (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Učitel (S01E10)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Uncivilized (S01E07)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace