Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak po úvodním slibném rozjezdu se film bohužel plácal celou střední část ve snůšce řečí a blábolů, závěr to naštěstí ale zase spravil, takže čistý průměr, který nenadchne,ale ani neurazí. Kevin Hart tu hraje až druhé housle, ale jakmile dostane trošku víc prostoru, rozjede tu svou klasickou afektovanou hubu, jak jsme u něj už zvyklí. Zbylá část ánsámblu sekunduje jak může, dobře tu hrají ale především ženy, mužské charaktery tak trošku splývají.Obecně tedy hodnotím vesměs pozitivně, dvojku ale asi rozjíždět už nebudu................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Nemyslel by som si že film, cielene produkovaný a určený pre afroamericke publikum ma bude vlastne naozaj baviť. Scenár síce nesrsi zrovna originalitou a v podstate sa to celé dá predvídať. Ale herecké výkony, pre mňa neznámych hercov (okrem Gabrielle Union), sú obstojne, má to celkom spád a ešte k tomu herečky sú ozaj pekné. Slušné 3/5 ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre natočená „komédia“ na horúcu letnú nedeľu. Štyri rôzne príbehy, ktoré majú jednu vec spoločné: problémy v nich spravila jedna kniha, ktorá prezradila ženám to, „ako sa chová väčšina mužov“. Nakoniec však láska zvíťazí nad „zdravým rozumom“ – tak ako to má byť! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Screen Gems // Počet premietajúcich kín v USA: 2,015 // Otvárací Víkend USA: $33,636,303 // Presne tak isto ako aj pri Perryho filmoch (Why did I get Married?, Why did I get Married too), tak aj pri tomto filme som zostal po odpozeraní úplne šťastný a plný energie. Neviem či to robí to černošské obsadenie, dej alebo réžia, ale určite viem, že mám slabosť pre tento druh filmov. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by to byla nějaká extrémní sranda k popukání. Ano, dva-tři záseky tam byly a tím by mohlo všechno zajímavé skončit. Nuže, nestalo se tomu tak a několik dalších zvratů ve vztazích zamává s vaším chtíčem vědění, jak to celé dopadne. Nebojte, žádná pohroma vás nečeká...pušinku budete mít od medíku jako batolátko... Prostě a jednoduše, jak to mezi chlapy a lovkyněmi ústřic chodí. Černoši byli zajímaví, ale klapačky nezastaví, to především! Takže si připravte rychlé oči na míhající se titulky ;-) 66% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama