Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo ovládá číču, ovládá hru." A tou hrou patrně nebude basket, který chlapi tak rádi hrají, zatímco po nich ženy vyžadují nesmysly typu - ber mě vážně, dospěj nebo měj mě radši než svou mámu. Dosud jsem si myslel, že když se dva mají rádi, tak za nějaký čas přiletí čáp, ale tato taktická bitva pohlaví mi otevřela oči. Tenhle boj jsme, chlapci, prohráli a ještě věříme tomu, že to tak není. Je to smutné, černé, ale nakonec i docela zábavné. Ve skutečném životě jistě hravě zvítězíme a tak si nenechme kazit náladu filmem, který se naoko tváří jako remíza. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Videné po dvojke. Úplne iné a o hviezdu lepšie. No bolo to skôr o vzťahoch ako o vtipných situáciách. O vzťahoch, ktoré boli podané ako hĺbková sondáž do duší väčšiny zúčastnených postáv. Avšak nič čo by ste už veľakrát nevideli. No aj tak celkom Good. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Screen Gems // Počet premietajúcich kín v USA: 2,015 // Otvárací Víkend USA: $33,636,303 // Presne tak isto ako aj pri Perryho filmoch (Why did I get Married?, Why did I get Married too), tak aj pri tomto filme som zostal po odpozeraní úplne šťastný a plný energie. Neviem či to robí to černošské obsadenie, dej alebo réžia, ale určite viem, že mám slabosť pre tento druh filmov. ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Nemyslel by som si že film, cielene produkovaný a určený pre afroamericke publikum ma bude vlastne naozaj baviť. Scenár síce nesrsi zrovna originalitou a v podstate sa to celé dá predvídať. Ale herecké výkony, pre mňa neznámych hercov (okrem Gabrielle Union), sú obstojne, má to celkom spád a ešte k tomu herečky sú ozaj pekné. Slušné 3/5 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by to byla nějaká extrémní sranda k popukání. Ano, dva-tři záseky tam byly a tím by mohlo všechno zajímavé skončit. Nuže, nestalo se tomu tak a několik dalších zvratů ve vztazích zamává s vaším chtíčem vědění, jak to celé dopadne. Nebojte, žádná pohroma vás nečeká...pušinku budete mít od medíku jako batolátko... Prostě a jednoduše, jak to mezi chlapy a lovkyněmi ústřic chodí. Černoši byli zajímaví, ale klapačky nezastaví, to především! Takže si připravte rychlé oči na míhající se titulky ;-) 66% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno