Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s parádním námětem. Ženy začnou používat rady populární knihy,která odhalí mužské tajemství a začnou toho zneužívat se svými partnery. Občas vtipné, až jsem brečel( Kevin Hart opět vládne) a byť zde převládají převážně herci tmavší pleťi vůbec to filmu neškodí naopak ( Ženy jsou svůdné a atraktivní všechny). První hodina na 5*. druhá, kde chlapi vracejí revenge je o něco méně vtipnější. Přesto super komedie.80% ()

Admirall 

všechny recenze uživatele

podla mna to aj malo nasliapnute na celkom fajn komediu, zaujalo ma to a celkom aj do nejakej stvrtiny bavilo, no potom to zacalo dostavat nejake trojaktovkove zvraty a skoncilo to ako typicky americky romanticky blivajz... ale ako daka oddychovecka k valentinskemu veceru (ako to zaradila markiza) moze byt ()

Reklama

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Podprůměrná kecačka o vztazích a nahánění bab a chlapů, plná chlapáckých "Yjééé, men" od rozevlátých cool a in niggas. Proti černochům nic nemám, ale tohle je zase další černošská odpadní komedie. Od kontinuálního sledování jsem přešel do proklikávání a někde kolem 35% filmu to vypnul a zahodil. Bylo mi špatně. Nedoporučuji sledovat před a po snídani, před a po obědě a před a po večeři. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Něco do sebe to má. Je to zajímavý film o vztazích. Jak ulovit chlapa a jak si ho zatáhnout do svého hnízda. Je například docela těžké získat svatbu, nebo ulovit chlapa bez sexu. Hlášky zde moc nefungují, a scény nejsou moc vtipné. Soundtrack 👍 Jedna pošahaná knížka, a všechno se otočí naruby. Hvězdiček 1 ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se ztrácela v podobnosti herců, kapku jsem se nudila, asi 2x jsem se zasmála. Michael Ealy je fakt kus a já tak trochu doufala, že uvidím i víc, než jen svlečená trička :-D Nelíbil se mi ten chlapík v rozvodu a malý syn svobodné ženy, ostatní herci v pohodě. Chtělo by to přidat více kvalitnějších fórů a méně skoků mezi páry, lepší dialogy a vymazat vypravěče. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama