Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Neviem ako ostatní, no ja som sa na film pozeral s ťažkosťou. Paz v hl. roli je odpudivá a jej prízvuk mi naozaj vadil, narozdiel od pôvabnej Katriny, ktorá niečo málo zahraje a film ako tak drží. Mám rád čierny humor, no tuna mi vôbec nesadol. Film je bez náznaku atmosféry a v niektorých častiach nudí, no zachraňuje to posledná polhodina, ktorá je dobre rozbehnutá a krvou sa nešetrí. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ošklivka, ruka v ruke s OKameromanom priebežne udržali B-frill nad hladinou, aby sa divák na žánrovo zavedenom sexepeale nevládal sťažovať. Ako hospitalizovaná, pod infúziou, za účasti chrochtajúcich "spoluosadníkov" na operačnom lôžku, si tento skeč zaslúžene odhryzne 2ku. No blood "ORAL FIXATION" detto. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kousek, který chce být něčím hloubavějším a vtipnějším, než je. Paz de la Huerta je dle mého škaredá baba a její pokusy o několik hereckých poloh jsou bezradné. Princeznovská Katrina Bowden je na tom herecky obdobně, ale aspoň je na ní výborný pohled. Společně se objevují v látce, která má problém, jakmile po pár minutách zírání na (polo)nahá těla přestane účinkovat. To totiž zpravidla musí nastoupit nějaký příběh nebo alespoň něco, čeho by se měl divák chytit. Jenže tohle je hororové přízemí, dějově jsme pak někde na úrovni libovolné epizody amerického seriálu pro teenagery. Celé by se to dalo odvyprávět za pár minut, tady trpíme o dost déle, až se naštěstí prokoušeme do finálové řežby v nemocnici, kde mají litry krve alespoň nějakou úlohu. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Dvouminutový trailer miluji, ale tenhle osmdesátiminutový přívěsek už tolik ne. Synopse o sestřičce vraždící nevěrné muže zní poměrně lákavě, ale realizace za ní dosti pokulhává. Z každého rohu buď bafají povědomá klišé nebo, když si režisér zrovna vzpomene, že točí film, který má v názvu slovo 3D, do obličeje létají skalpely. A co ten hrdinčin voiceover, který rozhodně nepatří Paz de la Huerta? ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s horšími i lepšími momenty. Dějově trochu děravé, ale ještě v únosné míře, atmosféricky velmi dobré, několik povedených krvavých momentů (hlavně tedy závěrečná sekvence), občas bohužel divné chování postav. Žádná pecka to vážně není, pouze film pro nenáročného diváka, co má opravdu rád thrillery (horory). 55% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama