Reklama

Reklama

The Devil's Rock

Trailer

Obsahy(1)

Deň pred vylodením spojeneckých vojsk v Normandii dostanú dvaja muži tajnú úlohu, ktorou je zničenie nepriateľského dela na jednom z ostrovov. Misia sa však skomplikuje, keď muži započujú krik ženy a s cieľom zachrániť ju vstúpia do nacistického bunkra. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Z JAKÉ ŠÍLENÉ SPECIÁLNÍ JEDNOTKY TĚ VYTÁHLI? ŽIDI A CIKÁNI TI NESTAČÍ?“ ... ,,UŽ JSEM TI ŘÍKAL, ŽÁDNÝ Z TĚCHTO MUŽŮ NEZEMŘEL MOU RUKOU“..... /// To takhle v noci před dnem ,,D“ (..válka vole!) všichni dva výsadkáři přepadnou fašounskej bunkr. Zvracející Němec se jim sice snažil něco říct, ale chlapi nedbali děsivých zvratků a sejmuli ho. Správnej voják, totiž pičoviny neřeší! A to by jste neměli ani vy, pokud dostane chuť se ,,béčkově“ kochat vítězstvím člověka nad démonem (a určitě to nebyla náhoda, že ten člověk byl příslušníkem spojeneckých vojsk!). Jinak samotnej námět zní zajímavěji, než to pak celý vypadá. Moc tomu motání se kolem lstivý a hladový příšery (prostě ženská, no...)v jednom bunkru o 3 tvorech nevěřím. 2a½! To ten fašounskej magor v Berlíně byl vo kus zábavnější! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Místo češtiny si čtu v ,,Grimoires“. 2.) Zajímá mě, na čem makal Hitler, když už měl ,,Archu úmluvy“. 3.) Thx za titule ,,joseph“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nebýt zajímavého tématu,nejspíš by mi to uniklo a to by byla sakra škoda.Ohromné překvapení.Po dlouhé době,atmosferický horor jako ďábel sám,80.ková stylizace jako víno.Pomalinku budovaná hustá atmosféra,která mi pěkně svírala hrdlo,víc než slušné herecké výkony,žádné hnusné počítačové efekty,ale pěkně postaru vypiplaná práce s maskami a kostými,démon drsný.Nečekejte žádné lekačky,ani mraky krvavých scén.Film je opravdu za levno,jenže levně nevypadá a co je důležitější,levně ani nepůsobí.Opravdu poctivá práce s atmosférou,kterou umocňuje neskutečná hudba,která padne do filmu jak prdel na hrnec ,okořeňená o nácky a okultismus a jako bonus pěkně vykutálený konec :) Osobně mě překvapuje tak nízké hodnocení,jako fanoušek hororů staré školy sem si 83 minut v noci kousal nehty.Doporučuju , 80%. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvojica vojakov má deň pred vylodením v Normandii za úlohu zneškodniť jeden z protilietadlových bunkrov. Po vstupe do jeho útrob si veľmi rýchlo uvedomia, že majú dočinenia s omnoho väčším nepriateľom, ako si pôvodne mysleli. Takže takto, vďaka myšlienke okultizmu zasadenej do jednej z najznámejších vojenských operácii, palec hore. Tak isto musím dodať, že je snímok slušne natočený, pričom mu nechýbajú pasáže, ktoré mierne zamrazia, ale že by mal "Devil's Rock" mimoriadne vystrašiť či vďaka gore scénam znechutiť, to ani náhodou. Mysteriózne fantasy slušné, ale šok vzbudzujúcim hororom tento film nie je ani omylom - 50% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nedávno se kdesi řešilo, co všechno dnes bývá neprávem označováno jako "hororové béčko" a zdali se vůbec ještě opravdová hororová béčka točí. The Devi´s Rock je podle mne příkladem takového filmu, který si tuto nálepku zaslouží. Vypadá poměrně lacině, není možné brát ho stoprocentně vážně, řemeslně není bezchybný, ale lze cítit fanouškovství tvůrců. A odehrává se to v potemnělé pevnosti a je tam ďábel, takže já jsem relativně spokojen. Ne víc než průměr, ale aspoň že tak... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Většina mých hororových kolegů je s tímto snímkem spokojena. Já však jejich nadšení tentokrát nesdílím. Ke štěstí bych potřeboval asi něco víc. Což o to potenciál bytu byl. Za mě ale zůstal nevyužit. Děj se odehrává na konci druhý světový války. Vše je pojato spíš komorně a drtívá část stopáže se odehrává v nacistickým bunkru. Vše je víceméně o třech lidech. Pardón. Jeden z toho je ďábel. Okultismus, trocha gore a krve a dobře zvolená hudba. Většinu stopáže ale převládají spíš dialogy. Tohle mě prostě moc neoslovilo. Za mě jen 2hvězdy. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama