Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (297)

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Tahle parta 4 kamarádů se v lečem podobá té z Prciček. I, když ve všem za ní zaostává. To, ale neznamená, že bych se nebavil. Po pomalém rozjezdu jsem se začal bavit a to docela slušně. Občas sice některé vtípky zavání trapností, ale kdo má teenagerské komedie rád tak u téhle neprohloupí. Seriál jsem neznal. 7/10 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Hodně zběsilá záležitost. Sice jsme to stokrát viděli jinde ("Rafťáci" a spol.), ale zrovna tato variace profláklého motivu středoškoláků prahnoucích zbavit se na prázdninách panictví mi poměrně sedla. A to jsem seriálem nedotčen. Snad je to přičiněním jistého puncu civilnosti, která jsem z tohoto filmu cítil - "Přizdis*áči" jsou prosti jakýchkoli stop americké debility všech těch slátanin posledních let typu "Prci, prci, prcičky", místo ní sází na obsazení neokoukaných a zajímavých tváří a jistou shovívavost ve vykreslení všech postav. Hrdinové "Přizdis*áčů" nejsou zlí, jsou jen extrémně žinantní, jak už to tak v tomto věku bývá, a nestydí se za to. Humor snímku, postavený především na brutálně otevřených a vulgárních konverzačních situacích, je daleko za hranicí čehokoli, kde končí dobrý vkus - některé záběry, fórky či repliky jsou zde skutečně PŘÍLIŠ, ale taková už je doba, a je jasné, že tento typ komedií musí zákonitě gradovat po stránce vulgárnosti, otevřené sexuality či nechutnosti, aby ještě někoho zaujal. Kdo si kupříkladu ještě dnes vzpomene na filmy, jako byl "Klub sráčů" z r. 2000, který zobrazoval prázdninové dobrodružství podobně žinantních a nadržených antihrdinů? A to jsem si tehdy třeba myslel, že větší úlet snad již nejde natočit. Zakončil bych to asi tak, že "Přizdis*áči" nejsou žádný artový film pro náročného diváka, ale komedie zacílená na puberťáky, a tak by se k tomu mělo přistupovat. Být v tom věku, je to moje srdeční záležitost. Takto, s věkovým odstupem od oněch relativně sympatických (anti)hrdinů, mám pro tento film úsměvné pochopení, a velmi dobře jsem se pobavil. Co víc chtít ke štěstí? Jděte do toho, takovouhle nálož odzbrojujícího humoru v kinech jen tak neuvidíte. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět druhý Klub sráčů a smát se dementně geniálním fórům, ale bohužel jsem se dočkal jenom dost průměrné komedie o pár looserech. Scénář je velká kopírka výše zmíněné legendy, nicméně tvůrci k mojí smůle vynechali hodně vtipů a nechali pouze suchou kostru příběhu. Škoda, mohlo to být mnohem lepší. 55% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděl seriálovou předlohu, ale i tak mě tato britská teen komedie hodně pobavila. Ze začátku mi sice trvalo než jsem si na hlavní kvarteto a jejich styl humoru zvyknul, ale potom už jsem jenom příjemně bavil. Postavy jsou sympatický a vtipnejch scén a hlášek je tu opravdu požehnaně, takže člověk může tvůrcům v klidu odpustit i takový fekální úlety jako hovno v nose. Překvapivě to funguje i po tý "romantický" lince. Zkrátka výborná komediální jednohubka, která se v pohodě hodí na každou chlastací party :) 70% ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od seriálu, som nemal pri celovečeráku chuť týchto vymletých, tvrdolínom napichaných nadržaných dementov, vykastrovať. Asi to urobila prítomnosť štvorice (očividne slepých a s žalostne nízkymi nárokmi) báb, ktoré sa im pomerne rýchlo zavesia na krk, takže fekálny humor a perverznosť je osekaná na o čosi krokejšiu a znesitelnejšiu mieru, na úkor zábavne trapnej snahy zapôsobiť a hlavne "zasunúť". A oné, hrá tam Laura Haddock z HNTLYL, takže minimálne mužské publikum si má na čom aspoň oči pásť :-) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama