Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1977 se frustrovaný vyjednavač FBI Holden Ford dává dohromady s tajným agentem Billem Tenchem a začne studovat novou třídu vrahů. (Netflix)

Recenze (46)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se rozhodla kouknout na novej seriál, protože vůbec jich nemám rozkoukanejch asi dalších 20. No co už, již není cesty zpět. Každopádně vypadá to fakt zajímavě, hlavní postavy jsou sympaťáci jako svině, ale co si budem povídat hlavně Holden. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co víc k tomu říct, má to nostalgickej americkej feel z éry šílenejch sériovejch vrahů jako Charles Manson, a dokonce to vypadá, že tam nebudou jenom jako pozadí, ale přímo se zúčastní příběhu, což by bylo kurva skvělý, protože kecá se o nich v každým druhým filmu, ale že by tam přímo byli, to je něco jinýho. Hodnocení: 8/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Fincher má zlaté ruce, to už přes dvě dekády víme. Jeho spojení s Netfixem klape náramně, jeho rukopis je patrný, i když zrovna nesedí na režisérské židli. Dialogové scény jsou precizní, ač někdy už předlouhé. Počátky psychologického profilování sériových vrahů mě nicméně zatím do kolen úplně nedostávají. Uvidíme. Určitě nic pro mainstreamového diváka, troufnu si říct. Mrazivé to zatím není, o tom žádná. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekala jsem něco jineho... i tak to bylo zajímavé. Holden je divnej, jeho partak vypadá fajn, Debbie nesympatická (taková statická). Zajímavý střet starého zatvrzelého smýšlení (Už jako batoleti mu koukalo z očí, že je zatracenej úchyl, že jo chlapi.) s novým. Případ na konci brutální, doufám, že ho vyřeší. Určitě dám i další díly. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 1977 sa Holden Ford, frustrovaný psychológ, ktorý v FBI pracoval ako vyjednávač spoločne s Billom Tenchom snaží založiť nové oddelenie s novými vyšetrovacími postupmi, nakoľko sa čoraz častejšie objavujú prípady, ktoré sa vymykajú tým bežným a je si istý, že FBI bude potrebovať tým ľudí, ktorým sa podarí dostať hlbšie do myšlienok týchto nových páchateľov. Seriál sa pravdepodobne bude podobať na True Detective a bude skôr postavený na hlbších analýzach a rozhovoroch ako na akcii. Pilot bol ozaj iba priemerný, až bizarná vražda v závere dej trochu osviežila, potešili zábery zo starých miest činu a Manson, ktorý práve úraduje aj v našich kinách vo vynikajúcom Vtedy v Hollywoode. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot legendárneho seriálu, ku ktorému sa dostávam s niekoľkoročným sklzom, je klasická, pomalšie ladená expozícia k celému projektu. Spoznávame hlavných protagonistov, trochu chaoticky sa musíme vyznať vo všetkých spomínaných prípadoch z minulosti, aby sme na konci zistili, akému prípadu sa budú (teda zrejme) vyšetrovatelia najbližšiu dobu zaoberať. Vzťahová línia sa zatiaľ zdá byť celkom zbytočná, ale na druhú stranu otázky priateľky smerom k zamestnaniu agenta a jeho prístupu k životu a práci majú hlavu a pätu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama