Reklama

Reklama

Smrtelně nemocný Frank je zároveň smrtelně unavený z americké konzumní kultury a rozhodne se zbavit společnost těch nejvíce otravných členů. K této misi si vybere neobvyklou spolupachatelku - šestnáctiletou Roxy. (JayZak)

Videa (2)

Trailer

Recenze (354)

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Víte.. Snad se vším, co Frank řekl, bych dokázal souhlasit, ale.. Střílet za toto lidi? To mi se mi zdá až trochu moc. Za tohle by si lidé zasloužili maximálně nějaká střelná zranění. Toto je spíš na pořádnou přes držku a nic víc. Ale abych pravdu řekl, každá země by potřebovala svého Franka a Roxy.. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Jsem vážně ráda, že podobný nápady nejsou jen výplodem mého chorého mozku. I já v období nespavosti a migrén velmi barvitě sním jako tuhle Frank o tom, jak tomu debilnímu spratkovi od sousedů rozstřílím glockem s 9mm lugerem jeho pojebaný hyperaktivní nožičky, které do té podlahy nade mnou od samého rozbřesku dupou asi tak stejně hlasitě jako při bombardování Drážďan. Zbylé náboje bych ráda věnovala hlavičkám jeho primitivních rodičů, kteří si při své idiocii neuvědomují, že tím, že si uměli zašukat bez antikoncepce ještě nemají právo dělat druhým lidem ze života peklo. Rozkošná, zábavná a svými myšlenkami bohužel pravdivá road komedie o tom, jak mnohdy rozumnému člověku nezbývá, než frustraci nad blbostí a degenerací civilizace pořešit tím nejpádnějším argumentem, tedy útočnou puškou AK-47. Škoda, že ONI jsou v přesile a stojí za nimi zákon. Tím pádem je to nápad s velmi jepičím životem. Každopádně se na to dívalo s velkým zadostiučiněním, nechyběl vtip a poučení na závěr..Tedy konstatování, že nám zřejmě nezbývá, než se naučit s touhle handicapovanou generací žít, protože málokdo z nás si může dovolit postavit opanceřovaný kryt vybavený zásobami na 70 let a prostě se bez těch zmrdů a současného společenského systému obejít. Nehledě na to, že s některými z Vás, moji milí, je to tu i v téhle posrané komerční prdeli pořád ještě život o něčem.. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

V rozhodování mezi třema a čtyřma hvězdama se přikláním ke čtverce díky opravdu originálnímu a zamyšlení hodnému námětu, velice pěkným a propracovaným gore efektům a také díky vesměs inteligentním a dobře napsaným dialogům. Na druhou stranu upozorňuju na otravný xicht hlavního hrdiny a na pár scén, při kterých jsem jenom kroutil hlavou. Na červené to ale pořád má, takže dávám 4*. Ještě dvě malé poznámky - mohlo to být o klidně o deset minut kratší, ne jednou jsem si vzpomněl na Zabijáky. 70% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hláška: "Vy jste právě oddělal Chloe? Tak to je pecka!" mi perfektně objasnila, kam tenhle film směřuje. Starej chlápek znechucejnej a nasranej životem a bláznivá puberťačka, která mu sekunduje, protože je to kurva vodvaz. Nejdřív s tím přišel Super, kousek, v němž měl chlápek jasně vytyčený cíl a to pomstu zmrdovi, jenž mu ukradl ženu. Teď s tím samým (holt osvědčený koncept) přichází God bless America, v němž hlavní anti/hrdina tak čistě vytyčený cíl nemá, ale o to je jeho nepřítel větší - komerce sama. Já se první půlku filmu bavila nadmíru, scéna, v níž si Frank stěžuje kolegovi na superstar mi evokovala mě v hospě po pěti kusech, kdy sama sebe vychvaluju, že už deset let moje televize neviděla televizní příjem, protože to, co tam dneska jede, je sračka nad sračku :-) Konec se ale daleko víc vyvedl ve zmiňovaném Super, tam byl drsný, nečekaný a surový. Tady mi však střílení do bezejmeného davu vyznělo do prázdna. Přesto povedená a hlavně (doporučuju televizním producentům a hvězdičkám) zamyšleníhodná záležitost. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Magnolia // Počet premietajúcich kín v USA: 14 // Otvárací Víkend USA: $27,308 // Zaujímavý a vôbec nie zlý pohlaď na dnešnú spoločnosť. Zabíjať jebnutých ľudí, ktorí si to zaslúžia sa mi zdá byť v celku normálne a úplne v kľude by som túto myšlienku zaviedol aj do reálneho života :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Kniha, kterou Frank (Joel Murray) půjčuje recepční, je "Pride and Prejudice and Zombies" od Jane Austenové a Setha Grahama-Smitha. (DJDVD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno