Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

Rogamko 

všechny recenze uživatele

Mal som možnosť vidieť tento film a musím povedať že ako niektoré scény fakt pobavia zasmial som sa ale čo sa týka príbehu je to taká chobotina že až. Traja dospelí sirotkovia sa snažia zachrániť svoj sirotinec pred tým aby ho zavreli. Vydajú sa teda sa teda získať peniaze čo im samozrejme nejde. Toľko prúserov čo urobia je až moc a fakt niektoré veci sú úplne od veci. Je to film na jedno pozretie nič extra nečakajte, trochu sa zasmejete a to je všetko. 3/10 ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Komedie, která má několik hodně vtipných okamžiků, jimž se dalo zasmát. Ty jsou ovšem totálně zabity zbytečně přehnaným, amatérsky vypadajícím a stupidním pitvořením hlavních protagonistů a řadou spíše trapných vtipů. Kate Upton, která se se v závěru filmu objeví v plavkách, potěší, ovšem to je na komedii známé režisérské dvojice žalostně málo. ()

Reklama

galfaroth 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která nebyla o sedmnáctiletých puberťácích, kteří se snaží sbalit holku svých snů, protože ještě neměli sex a přijdou si jako "staré panny". Ne, tenhle film je o groteskách a musím říct, že jsem si vzpomněl na dobu němého filmu a i na Lauera a Hardyho. Za nostalgii a za to, že jsem se opravdu místy i upřímně zasmál, dávám 3*. Jen nechápu, proč se nakonci ukázali ti dva naolejovaní "producenti" a zkazili mi celkový dojem?!? ()

teseth odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo to zase byla číčovina. Film, který předčí všechny vaše noční můry a obavy. Hlouběji se snad nedá klesnout, protože níž už to nejde. Párek hňupů se shlédli v blbý a blbější říznutý trochou bunnyho a trochou italských komedií minulého století. Takže tu neustále vidíte trio "idiotů", kteří se snaží být vtipní pomoci neustáleho mlácení a kopání, které omastili notnou dávkou trapnosti. Humus toho největšího kalibru. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Ustřelená hovadina dávající hold filmům 60. a 70. let. Na plnou palbu je to asi tolik jako na odpad. Ačkoliv mi zdejší hodnocení přijde přehnaně nízké. Nám se ženou se ten film totiž líbil, nemám v plánu ho mazat, ale zato ho budu chtít vidět znovu a jistě ho i doporučím... Kromě několika zakolísání v přepáleném tempu mu totiž nemám co vyčíst. Kdo čekal miliardu CGI, lacinej příběh o buznách nebo podobnou sračku, asi musel dát odpad. Ale já se za čůráka nepovažuju a i když by byly možná adekvátnější tři, dávám 4* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)
  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)

Reklama

Reklama