Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zase je pátek. Průšvihovej den co voní po ženskejch, chlastu a pořádným vodvazu. Craig má na tohle nos. Kvůli kámošovi, co utekl z lapáku, se uklidil ke svýmu strejcovi do klidné čtvrti na předměstí L.A. Jenže tenhle zapadákov se pěkně vybarvil! Chlapi s fetem na každym rohu, holky co maj kozy jak vozy a hip hop všude kam se vrtneš. K tomu sjetej čokl, lidi co vás vodprásknou jen tak z nudy a vlastní teta, která si to chce s váma rozdat rovnou ve strýčkově posteli. Pátek je fakt zkurvenej den... Ale někdy je to docela prdel! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co jsem viděl xXx: Nová dimenze, tak nesnáším rappera Ice Cuba jako herce ale tady mi nevadil. Měl furt jeden stejn výraz, občas potáhne z trávy ale nedělá žádnýho frajera, který umí všechno. Takže tady jsem ho docela i žral. Nejvíc se mi ovšem zamlouval sympaťák Mike Epps. Nějaké jeho pohyby a především několik dobrých hlášek a díky němu bylo o zábavu postaráno a taky jsem se díky němu i smál nahlas parkrát. Ale ani ostatní nebyli špatní a taky byli vtipní. Smál jsem se psovy, který snědl trávu, to byla jedna z těch vtipných scén. A kde hraje Ice Cube, tak tam nesmíí chybět dobrý hip hop. Tahle komedie mně mile překvapila a hlavně mě velice pobavila! ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná komedie, kterou si nejlépe vychutnáte v originále, protože se ve filmu objevují báječně mluvící portorikánci :-) Ovšem příběh je opět "jaksepatří" ztřeštěný. Kvalita určitě není slovo, které by se k tomuto snímku hodilo, přesto se zasmějete a na chvilku zapomenete na všední starosti... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Docela debilní film o hulení s několika vtipnými gagy a zbytkem trapných scén. Asi jsem byl v nějakém puritánském rozpoložení, jindy bych se na to asi tvářil s úsměvem. Ale teď mi ta debilita pila krev. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Tak to teda nic moc. Jasně, když jsem se na to chystal dívat, čekal jsem hustej negersej film se soustou černých koček a tvrdejch hlášek, ono to tam taky je, ale to provedení není tak hustý, jak by mělo být. Když se někdo rozhodne natočit podobnou záležitost, měl by jít tak daleko, jako jen to jde nebo být aspoň originální, či jinak zaumout, ale v tomto případě je to takový kompromis. A udělat kompromis u hustý černý komedie je chyba. Chtělý být fekálně tvrdí, ale nybyli. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná oddychovka plná niggů , která se snaží být vtipná popisováním života niggy a vlastně to vtipné vůbec není . Mít to aspon děj , ale ani ten to nemá a neplní ani svůj účel což bylo asi pobavit jenže se nepovedlo . Yeah Nigga Yeah Nigga . My Nigga My Nigg . Fuck The System . YOLO . Swag . ( 15.2.14/MAC ) ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

O dosť svižnejšie ako jednotka. Asi aj vtipnejšie a s lepšie napísanými postavami. Scenár je ale opäť podpriemerný, občas nemá hlavu ani pätu a to už zachrániť nejde ničím. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před nedávnem se Craigovi podařilo uzemnit místního tvrďáka, Deba - a od té doby žije ve strachu z pomsty. Když Debo zdrhne z vězení s jediným záměrem, oplatit Craigovi nakládačku, nezbývá Craigovi než se zdejchnout z města ke svému strýci a bratranci na předměstí L.A. Na první pohled idylické místo, které se ale - hlavně díky Craigově přítomnosti - brzy mění. To už tak bývá, když máte za sousedy gang mexických dealerů drog. .. Za prvé bych chtěl říct, že pátek je povětšinou nejlepší den v týdnu (respektive od pátku odpoledne), ale rejža asi nikdy do práce pořádně nechodil, takže takové páteční odpoledne ocenit nedokázal. A za druhé, toto je typický představitel filmů, které vůbec nemám rád. Ne, nevadí mi když ve filmu hrají samí černoši (příp. nějaký mexikánci), ale když se v dobré polovině filmu probírá čí matka má větší pr.el, řeší se smrad na hajzlu (případně v kombinaci se žaludečními problémy), mi fakt nesedí. A filmu, kdy "neherec" Ice Cube je tím nejlepším hercem, víc než jednu hvězdičku nedám (a tu jednu stejně dávám jen za sjetýho čokla) ... ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Od černochů pro černochy. Nebo spíš od negrů, pro negry? Už začátek filmu začne pěkně hustě. Titulky vytvořený z kouře vodní dýmky a k tomu komentáře Ice Cubea a jeho kámošů. V podobným duchu se nese celej film. Hulení, prachy, ženský, hip hop, černoši...A jako bonus je tady ještě pěkně zhulenej pes Chico, kterej je v jednom kuse připravenej vám ukousnou prdel. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

pokračovanie je približne na rovnakej úrovni ako prvý diel resp. rovnako slabé...čiže okrem pár svetlých momentov tento film nič iné neponúkne...40% ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pro mě příklad stupidní komedie, nesmála jsem se ani to nedokoukala. Tohle mě nebavilo Ice Cube umí hrát líp. ()

FeatherBoy 

všechny recenze uživatele

Jo konečně je tady. Tohle je jedna z těch vulgárních komedií, kterou jsem viděl a líbí se mi. Výborně tam hraje Ice Cube, i když to je asi docela jasný, protože na to napsal scénář... ()

darwin 

všechny recenze uživatele

O mnoho lepší než jednička z roku 1995 a pro režiséra Steve Carra debut jako hrom! 57 milionů dolarů vydělaných v USA, to už otevírá tvůrcům dveře... Next Friday je jedním z těch filmů, kdy děj postupem času získává na kvalitě, tady je to hodně znát. Už když zhulili Chica, jsem se válel smíchy po zemi :). Herci jsou standardní, kočky krásné (Kym Whitley etc.) a Deebo hrozivý :). Nejvíc mě však dostali Joker Brotherz a hlavně Rolando Molina, protože tak parádní portorikánský přízvuk se jen tak neslyší :). ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Opět jsem docela zaujatý, jelikož poprvé jsem tenhle šílený výtvor sledoval jako puberťák v nej. letech a to jsem ještě byl na akci (kde se hodně kouřilo)...Přeneseme-li se přes fakt, že je to opravdu stupidní a o ničem, svoje milovníky si to vždycky najde. Je to svým způsobem kult, který nemusí většina lidí pochopit. ()

MedullaO. 

všechny recenze uživatele

tak ja newim, asi jsem nigga, nebo co, pro me tenhle film byla obrovska oddychovka, zadnej extra humor to vim, ale i tak sem se u toho bajecne bavil a relaxoval, rad si to pustim znova.. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Prostě klasická černošská komedie, u které děj nemá ani hlavu ani patu, avšak nasmějete se, a to je u komedie hlavní. Skvělý výkon Ice Cube ()

Reklama

Reklama