Reklama

Reklama

Režiséři filmu Malá Miss Sunshine uvádí “nádhernou a okouzlující” (Marshall Fine, The Huffington Post) romantickou komedii s Paulem Danem a Zoe Kazan v hlavních rolích. Mladý, kdysi úspěšný spisovatel Calvin (Dano) nyní zápasí s tvůrčím blokem, ale i se svým milostným životem. Teprve když vytvoří půvabnou románovou postavu jménem Ruby (Kazan), získává novou inspiraci. Ruby probouzí k životu nejen jeho psaní – ale také sebe samotnou – a to doslova! Tváří v tvář opravdovému vztahu se svou původně virtuální přítelkyní stojí Calvin před zásadním rozhodnutím. Dopíše tuhle romanci sám, nebo to ponechá osudu? Ve vedlejších rolích filmu se představují Annette Bening, Antonio Banderas a Elliott Gould. Ruby Sparks je “příjemná romantická komedie, která vás dojme a má ambice stát se filmovou klasikou” (Katie Walsh, Indiewire). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel fimler smazal svůj příspěvek.

timo!

timo! (hodnocení, recenze)

Stegman

Tiež som si to všimol a pri čítaní zaujímavostí som sa nad tým pozastavil. Si mi to teda v tejto diskusii potvrdil :))

na příspěvěk reagoval Stegman

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

Zdejší 1. zajímavost, resp. chyba ve filmu (od Megalomaniaca) je podle mě chybná. Poprvé přece Calvin napíše, že Ruby mluví francouzsky, aniž by si to uvědomovala, zatímco podruhé napíše jen to, že Ruby mluví francouzsky. Čili žádná chyba, nýbrž jen nepozornost Megalomaniaca. Je to tak, ne? Když mi to někdo potvrdíte, tak napíšu adminům, ať tu zajímavost smažou.

na příspěvěk reagoval timo!

TammiLargo

TammiLargo (hodnocení, recenze)

Podívala bych se na to,ale pokaždé když vidím obličej herce Paula Dana tak se mi vybaví ten dospívající psychopat ze Zloděje Životů..brrrr

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

[spoiler] Já vám teda nevím... romantická vztahovka do určitého bodu. Docela mě při té poslední půl hodince mrazilo. Kdyby si z toho člověk měl odnést, že po duševním (možná fyzickém) zneužívání ženy se proslavíte a ona se vám stejně vrátí, tak to uplně dobře nevyzní. Film tedy upozorňoval na tohle? Jen mě to tak napadlo... Film se mi líbil.

na příspěvěk reagoval Tejkina

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Romanticky ani komediálně mně tento film až tak dalece nepřipadal. Spíše na mě působil psychologicky. Začátek filmu byl nudný, uprostřed filmu se děj začíná rozvíjet. Jediné na co jsem během filmu čekal, jaká bude pointa. Ta nakonec vypadla jako jedna nejtuctovější z nejtuctovitějších, čekal jsem, že bude nečekaná, ale scénař vyklopil tu zcela očividně se nejvíce podbízející, slabota.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

KlonyIlony

KlonyIlony (hodnocení, recenze)

kdosi tady tvrdí něco o originálním námětu - vždyť ale naprosto stejnou věc nalezneme už v antice 

Reklama

Reklama