Reklama

Reklama

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Videa (38)

Trailer 2

Recenze (391)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vzbuďte mě, až ve filmu uvidíte něco vtipného, prosím... ~~~ Nudné, trapné, místy typicky americko-komediálně fekálně nechutné jakoby-drama, maskující se za komedii. Kde se objeví Steve Carell, to je zaručený průser, což je známé pravidlo, které se opakovaně potvrzuje. Přítomnost Stevea Buscemiho není vtipná, jako spíše smutná (aneb je mi líto, že v tom hrál, líto za něj samotného). A tak největším překvapením je přítomnost Jima Carreyho, kterého osobně vůbec nemusím, ale tady celkem ušel, až do závěrečného konce, kdy se zas vrátil ke své herecké imbecilitě. Zbytečná škoda je i Olivie Wilde. Tohle byl špatný a poněkud trapný pokus o komedii. Takže znovu a lépe. ~~~ Vlastně UŽ RADĚJI NE! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neumím vytáhnout z klobouku ani spolupracujícího králíka, takže jsem nikdy nesnil o tom, že nechám zmizet Sochu svobody, budu létat nebo se proměním v modela prezentujícího spodní prádlo. Přesto mne kouzelnické triky malinko fascinují a pozvání do zákulisí čarodějů většinou neodmítám. Tentokrát jsem se celkem pobavil s namachrovaně sebestředným Burtem Zázračníkem i extravagantně nemocným Stevem Grayem, ale co naplat. Oba dva bych bez mrknutí oka vyměnil za pozvání od Jane na šestnáctimetrovou postel, na které by mi z ucha vykouzlila kondom odpovídající velikosti. Pak bych jistě podal alespoň průměrný výkon, stejně jako tento film. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

K této komedii můžu jen dodat, že závěrečné kouzlo mě tak rozsekalo a smíchy rozplakalo, že tu hvězdu k těm povinným třem jsem musel přidat. Navíc Carrey vs ohnivé kameny s následným "spánkem", tak to jsou ty momenty, které dělají komedie komediemi... Vem čert mrtvý zvíře, vrtačku v palici a mnoho dalšíh hloupostí... Po boku nádherné slečny (né na dlouho) jsem se bavil na jedničku a ten závěr? Tak to je naprostá lahůdka! 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No co. Prostě mě baví Jim Carrey a s tím nic neuděláte. Poslední dobou si dává spíš vedlejší postavy ("Kick-Ass 2"), ale o to více mu to v nich jde. Jeho kouzelník je v tomhle případě naprosto dokonalý a šílený a je fakt, že kromě obličeje Steva Buscemi je to to jediné, co si budu ze snímku pamatovat. Docela jsem se bavil, i když kostra filmu je klasické klišé o tom, jak se člověk dokáže během několika dní naprosto změnit a být zase hvězdou a milým člověkem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty kouzelnický scény beru, sice to nebylo o magii ani o vizuálně efektivních hrátkách, ale nechyběl v nich humor. Ovšem co s tím zbytkem, ten byl roztaženej jak guma u Škromachovejch kalhot. Olivia kočka a Jim s postavou Ramba jako prvoligový hovado dokázali s vypětím všech sil trošku zaujmout, ale víc jak tři hvězdy z toho nevykřešu ani náhodou. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Pri záverečnom vystúpení Stevea Greya (Jim Carrey) je vidieť, ako vŕtačku priloží k hornej časti dosky, pri prestrihu vrták prejde stredom dosky a po nasledujúcom prestrihu vyťahuje vrták opäť z hornej časti dosky. (belinko)
  • Ve scéně, kde kouzelníci ukazují, jak přemístili diváky, je nakládají do nákladního vozu. V záběru jsou na pravé straně vidět dvě opřené postavy, po následujícím střihu jsou tyto osoby opět v záběru, ale tentokrát již na levé straně nákladního vozu. (dandislav1991)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno