Reklama

Reklama

Když se zneuznaný reportér deníku New York Times Michael Finkel (Jonah Hill) setká s usvědčeným vrahem Christianem Longem (James Franco) - který si přivlastnil Finkelovu totožnost - jeho vyšetřování se postupně změní v nezapomenutelnou hru na kočku a na myš. Film založený na reálných událostech pojednává o Finkelově neúnavné snaze získat Longův skutečný příběh, v němž se pojí vražda, láska, podvod i vykoupení. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (134)

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat Jonaha Hilla je těžke. není to herec, jenom obtloustlá americká figurka reprezetující produkt dnešní zkažené doby. Anticharismatický, ne-uvěřitelný, nedává žadnou přidanou hodnotu do svých postav. Opravdu nechápu čím to, že zrovna jeho do filmu obsadili ... strašně vykastrovaný film. žadná pointa, žadné napětí, nic.. nevím jakou roli/funkci měla ve filmu Mikova partnerka (krásná Felicity jako vždy), nevím o čem to celé bylo. K čemu bylo to mrknutí při odchodu ze soudu. Prostě naprostor zbytečný film, který začatkem láká na něco pseudochytrého, ale nic.. Naprostým opakem tohoto odpadu na stejném poli žánru je "okamžik zlomu" s hopkinsem ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Pravdivý příběh je pro mě velkým překvapením. Jak Franco, tak Hill předvedli perfektní výkony a já hltal každé jejich slovo. Komici jsou to dobří, ale charakterní role jim sedí mnohem víc. Po celou dobu filmu jsem seděl jak zařezaný a velice se divým, že tento film se tak dlouho vyhýbal mé pozornosti. Vím, že když se na Pravdivý příběh podívám po druhý, tak to nebude mít takový efekt jako poprvé, ale přesto se těším, až si film pustím znovu. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

59 %? Jděte do řitě s tímhle pokryteckým hodnocením. Za komentáře typu "Jonah Hill ve vážné poloze nemyslitelný" a "Franco to nemohl utáhnout sám", za takové bych vraždil. Copak nemůžou herci, kteří většinu filmů natočili s komediální tematikou, dostat šanci ve vážných dramatech? Asi ne...Filmový divák, trpící předsudky, to pak celá vyfakuje hned na začátku, aniž by tomu vůbec dal šanci. Mě z tohoto filmu mrazilo celou dobu a naopak jsem stále přemýšlel, jak to tedy asi ve skutečnosti mohlo být. Zda je Franco pouhým bezcitným zlodějem a vrahem svojí rodiny, nebo to bylo trošku jinak. Nikoho jsem po celou dobu předčasně nesoudil. Za mě kvalitní a reálně vykreslený film....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

A přitom stačilo tak málo, aby byl film ještě o několik tříd lepší. Takhle jsme dostali jenom nedovařené drama, které zcela postrádá nějakou hutnou atmosféru. Jediné co stojí za zmínku, jsou poměrně dobré herecké výkony. Ale i ty mohli být zahrány o dost lépe. Z tohoto úhlu pohledu se mi True Story jeví jen jako polovičatý a odfláknutý film. Škoda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film by rozhodně mohl být lepší a mohl by mít lepší vedení děje, ale dva hlavní představitelé (Jonah Hill a James Franco) mě natolik bavili, že mi bylo skoro jedno, o čem film je. A přitom je to velmi zajímavá látka. Podat příběh vraha vlastní rodiny nikoli jako senzaci, ale jako příběh o dvou mužích, kteří se setkali za podivných okolností. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáče ve Warwicku, na Long Islandu, v Piermontu, v Brooklunu a v Garnevill v New Yorku v USA. (rafix)

Související novinky

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

24.10.2017

Každá hollywoodská legenda se časem dočká biografie. A momentálně je řada na Judy Garland, hvězdě Čaroděje ze Země Oz, která vynikala hlavně zvučným pěveckým hlasem. Její filmová pocta se bude… (více)

Reklama

Reklama