Reklama

Reklama

New York, 1974. Padesátiletý Chris (Clive Owen), byl právě propuštěn za dobré chování po mnohaletém vězení za vraždu. Venku na něj čeká jeho mladší bratr Frank (Billy Crudup), policista s perspektivní budoucností. Chris a Frank byli vždy odlišní, ale pokrevní vazby mezi nimi vždy fungovaly dokonale a pevně. Chris dostává šanci k návratu do běžného života. Frank ho ubytovává u sebe doma a nachází mu práci. Chris už ale není schopen žít „normální“ život. Opět se ocitá na šikmé plose zločinu a Frank ho vymazává ze svého života. To už je ale příliš pozdě, protože osudem obou bratrů je zůstat navždy spolu. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (125)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nudné a pocitovo nie dvoj, ale trojhodinové plácanie sa na mieste. Hlavným a zároveň najotravnejším znakom boli neustále zmeny charakterov postáv a charakteru filmu ako takého. Chvíľu príbeh o rodine s naštrbenými vzťahmi, chvíľu Mafiáni bez De Nira, chvíľu sa zlý chlapec snaží za pomoci bratra napraviť, chvíľu neustále objímanie, poplácavanie, pokukovanie po sebe ako z Kmotra. Herecký potenciál mal režisér k dispozícii dosť dobrý, takže vina padá len a len na jeho hlavu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Ne, já tu trojku nedám, protože to bylo obrovské zklamání a ani Clive Owen to nezachránil. Atmosféra byla asi to nejlepší na celém filmu, jinak si myslím, že tři scénáristé na jednom projektu nemusí být vždy ta nejlepší volba a tady se to potvrdilo ve velkém, protože tak neuvěřitelné, zbytečné situace a momenty jsem dlouho neviděla. SPOILER: Co to měla např. znamenat ta šokující vsuvka s taťkou? KONEC SPOILERU. A ten konec to už úplně zazdil. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Gangsterky, proč ne. Jak se ale kolem nějaké začne motat hodně známých jmen, nekončívá to dobře. A tohle je toho příkladem. Prostě si nemůžu v dobrém užít film, mám chuť nedlouho po začátku vystřílet většinu ansámblu, abych tím udělal svět alespoň na 15 minut lepším. Nakonec je tak škoda, že tam těch postav pochcípalo tak málo. A ten závěr byl už spíš k smíchu. ** s odřenými cípy. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Přestože Blood Ties chybí svižnost a grácie moderního pojetí sedmdesátek, jimiž si mě získal American Hustle, s neočekávaně podobnou silou na mě zapůsobilo jeho poctivé retro pižmo. Jako rodinná kriminálka ze staré školy je poctivá až na dřeň a nebýt známých tváří ústředních postav, ani by mě nenapadlo, že film vznikl teprve loni. Od pomalejšího tempa a poctivých honiček, přes do detailu propracované prostředí a samotné postavy až po skvělý výběr hudby a Technicolor vzhled, atmosféře nahrává naprosto všechno. Taková vzpomínka na už překonané, ale stále zábavné pojetí žánru je tím prvním a posledním, co ve mě Blood Ties zanechaly. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Těžce vydřený 3*! Retro stylizace s výpravou je parádní, to se musí nechat, herci taky slušní, ale příběh a poutavost vcelku nijaká, už teď skoro nevím, o čem to pořádně bylo. Přišlo mně to chvílema nesourodý (možná kvůli 3 scénáristům) a takový mdlý. Ano, to je to správný slovo - nebylo to vyloženě nudný, ale spíš nemastný, neslaný a tudí mdlý. Tím pádem tomu nepřidává ani napálená stopáž, mohlo to být klidně kratší. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (6)

  • Snímka je remakom francúzskeho filmu Les liens du sang (2008), v ktorom zažiaril Guillaume Canet. Tentokrát si však nezahral rolu policajta, ale snímku priamo režíroval. Ide pritom o jeho prvú, ktorá bola kompletne v angličtine. (MikaelSVK)
  • Mila Kunis musela kvůli své roli narozdíl od většiny ostatních filmů naopak přibrat. (R´Hell)
  • S hlavní mužskou rolí byl od začátku spojován Mark Wahlberg. Z důvodů pracovního vytížení roli odmítl. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno