Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Vrata88 

všechny recenze uživatele

Tohle je nádherná ukázka jak se dá prakticky z každého tématu udělat přitažlivý pořad. Nikdy mě pořady o autech nebavily ale tohle je prostě dokonalý. Nezmeškal jsem ani jeden díl a dívám se na to dál. BBC na tom nešetří a to je dobře, radši si ani nepředstavuju kolik každý díl stojí. Je to vtipné, má to nádherné záběry (jak aut tak krajiny) a je to prostě boží. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV. ()

Reklama

Boro171 

všechny recenze uživatele

To čo robí Top Gear takým skvelým a originálnym "automagom" je kombinácia moderátorskej trojice, skvelého britského humoru a neobmedzeného rozpočtu BBC. Skvelá zábava pre všetkých od absolútnych autmobilových laikov až po pravých "petrolheads". Taká zohratá trojica ako Clarkson, Hammond a May, nemá nikde vo svete obdoby, týto páni sú ozdobou celého programu. Skvelé výpravy, humorné pojaté recenzie a novinky zo sveta motorizmu v úžasnom produkčnom spracovaní. Samostatnou kapitolou sú ešte tématicky ladené špeciály, ktoré sú ešte o niečo lepšie. Samozrejme by Top Gear nemohol existovať bez Stiga, ktorý sa stal akýmsi "badass" maskotom. Neúnavne vyčkávam na nové diely. Autá nikdy neboli zábavnejšie. 100% ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Já mám problém s něčím jiným... že mě nebaví to, o čem se tam mluví, ale to, o čem se tam mluví je udělané víc než dobře. A občas i mě zaujme nějaké téma nebo nějaký výlet moderátorů, třeba do Argentiny nebo Číny. Hosté bývají příjemní, Stig umí jezdit a zajímavé jsou i časy, které hosté ujedou. Mně to zkrátka přijde jako zajímavý dokument (jestli to je vůbec dokument :D) ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nikdy nebudu dost starej ani znuděnej na to, abych si neužíval a s kamarády nostalgicky nevzpomínal na hovádský eskapády legendární svaté Trojice Clarkson - Hammond - May. Cestovka Top Gear totiž nestárne, ale naopak zraje jak neodolatelný čajíček o páté. Tohle totiž není jen obyčejnej pořad – Top Gear daleko přesahuje rámec televizní zábavy a entertainmentu... a to říkám jako člověk co nesnáší auta. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)
  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)
  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama