Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

ti88na 

všechny recenze uživatele

Milujem túto relácia, lebo napriek všetkému nie je vôbec úzkoprofilová, ale aj zo mňa dokázala urobiť automobilového nadšenca. Jednotlivé diely, ale aj špeciáli sú zaujímavé, plné informácií a predovšetkým vtipné, zo skvelými hosťami. Nič z toho by však nefungovalo bez trojice špičkových moderátorov, ktorí cez všetky svoje rozdielne vlastnosti si pasujú ako zadok na šerbeľ. Milujem ich všetkých rovnako, ani jeden nevyčnieva nad ostatných, len sa skvelo dopĺňajú. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Pocházím z automobilní rodiny, takže tohle téma se u nás vždycky řešilo dnes a denně. Nejradši čtu časopisy o autech a moje nejoblíbenější knížka byla jednu dobu Katalog automobilů. Tenhle pořad určitě nemá ve svém žánru na světě konkurenci, ale oni z těch aut tady udělali něco, co se mi až zase tak nelíbí. U tohohle se lidi chcou jenom bavit, auta už tady ztrácí svoje kouzlo. Nemůžu dát plnou palbu. 82 % ()

Reklama

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Clarkson, May a Hammond – tři nejlepší moderátoři na světě v tom nejlepším pořadu na světě. Výhodou Top Gearu je, že na něj můžete koukat i když vás auta moc neberou, protože tady jde o tu show, o britský humor a bezchybný vizuál. Speciály pak patří k tomu nejlepšímu. Byla to nezapomenutelná a neskutečná jízda! ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda aut, řvoucích a smrdících motorů. . Top Gearu však nemohu upřít jeho kvalitu a poutavost, která v kombinaci se suchým britských humorem činí pořad velmi atraktivním. Top Gear zcela jistě disponuje jiným rozpočtem, než-li "Autosalon", možná by jednotlivý díl převýšil i rozpočet českého celovečeráku. Kde jsou peníze, tam je show a Top Gear je převážně ta show. ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad s vtipnými nápady a hlavně trojkou neskutečně charismatických a vtipných moderátorů. Recenze aut dokážou podat vtipně, ale přesto profesionálně a hlavně, nenechají se podplatit a všechno co se jim na autě nelíbí, tak řeknou, i když jde o Ferrari nebo Bentley. Závod proti stíhačce nezapomenutelnej. Mimochodem, doporučuju pustit v originálu, lepší než Prima Cool 95% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)
  • Autá desaťročia podľa Top Gearu:
    1990-1999 - Ford Escort RS Cosworth
    2000-2009 - Bugatti Veyron (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama