Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Mafian 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob? Nepochybně. Top Gear (zde nepochopitelně označený číslem 2010) se stal fenoménem díky povedenému mixu nekorektního humoru, zajímavých informací o automobilech a osobitosti všech tří moderátorů, jenž jsou důkazem, že muž nedospěje, pokud se jedná o auta. Clarkson, May a Hammond se pro tento pořad narodili a mě jejich Top Gear okouzlil... ()

brano82 

všechny recenze uživatele

Najlepší motoristikcý magazín aký je možné v dnešnej dobe sledovať, a neviem či bude niekto schopný v budúcnosti Top Gear prekonať. Skvelá trojica moderátorov, ktorá svojími vtipnými kúskami určite pobaví a zaujme aj tú časť publika a divákov, ktorým vôňa benzínu a spaľovací motor nič moc nevraví. Bravo ()

Reklama

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Ano, skeče jsou umělé, situace naaranžované, děj vyšroubovaný, ale o tom to přeci není. Kam se poděly strohé testy aut, porovnávání common rail systemu, zařízení pro spouštění studeného motoru a nebo vychvalování kapalinového chlazení s menší tepelnou setrvačností? Vše je zabaleno do testování auta v netradičních podmínkách (kolikrát vám autem probíhá banda hasičů, přistává na střeše vrtulník, apod.) takže se auto-magazín mohl více přiblížit laičtějšímu publiku a odborníkům sledování ještě více zpříjemnit. ////////////////////////////////////////// Celému konceptu se vyhýbá osm speciálních epizod seriálu Top Gear: US Special (série 9), Botswana Special (série 10), Vietnam Special (série 12), Bolivia Special (série 14), Middle East Special (série 16), India Special (série 18), Top Gear Winter Olympics a Polar Special. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda aut, řvoucích a smrdících motorů. . Top Gearu však nemohu upřít jeho kvalitu a poutavost, která v kombinaci se suchým britských humorem činí pořad velmi atraktivním. Top Gear zcela jistě disponuje jiným rozpočtem, než-li "Autosalon", možná by jednotlivý díl převýšil i rozpočet českého celovečeráku. Kde jsou peníze, tam je show a Top Gear je převážně ta show. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem zrovna moto fanoušek, tak mám velkou slabost pro porci britského humoru, který potřebuji včas a v přijatelné dávce dodávat. V tomto pořadu, který nemá nouzi o všelijaké srandičky a sem tam i nějakou tu moto zajímavost - je snad všechno. Tři kolegové, dá se říct, že přátelé dělají něco, co je baví a díky těm penězům, které vydělávají se vrhnou i na neskromné nápady jako jsou lokomotivy vyrobené z aut, nebo auta v životní velikosti na ovládání. Nemám sice za sebou všechny díly, ale viděla jsem jich spoustu na to, abych si Top Gear dovolila pasovat na jednu z mých oblíbených kratochvílí :-). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V roku 2002 bol jedným z troch moderátorov aj Jason Dawe. O rok neskôr ho nahradil James May. (m.a.t.o.)
  • Od roku 2002, kedy bol program obnovený sa ako "auto za rozumnú cenu" používalo Suzuki Liana. V ôsmej sérii ho nahradil Chevrolet Lacetti. Od začiatku pätnástej série jazdia pozvaní hostia na vozidle Kia Cee'd. (m.a.t.o.)
  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)

Reklama

Reklama