Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 1

Recenze (165)

sochoking 

všechny recenze uživatele

No...hoši v teplákovke na konci filmu vypadali skôr ako mexickí break danceri, než bežci...Ale kto má rád bodyguarda, behanie po kopcoch, horúce slnečné počasie, makačku na kapustovom poli hned' od samého rána, burritos a štipľavé prdy po fazuliach, ten si príde určito na svoje. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

110% klišé, až to možné nie je. Predstavte si ten najšalónovitejší storyline aký môže byť a máte McFarland. Viete odhadnúť ďalšiu scénu, zápletky, záver...všetko. Pre takúto rolu nemôže byť klišoidnejšia voľba ako rutinér a "dobrý ujco" Kostner, atď, atď... Tak rutinné a politicky korektné až to bolí!!! Ale rutina nemá len negatívne konotácie a preto aj tento film je napriek zabijáckej stopáži vlastne fajn:))) ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Banda mexikánců tam líta jak o život a Kevin Costner do toho pronáší různý patetický bláboly. A jak už to v amerických sportovních dramatech bývá zvykem, nesmí samozřejmě chybět dojemná scéna s americkou hymnou. Že já na tohle vůbec koukám... Jinak mě teda pobavilo, když jsem se na konci dozvěděl, že jeden z těch vzorných mexických hochů to dotáhnul do kriminálu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Amíci tyhle sportovní filmy prostě umí. Podprůměrný tým se pod vedením Kevina Costnera zlepšuje nejen výkonnostně, ale i povahově. Komu tohle stačí ke štěstí tak si určitě pochutná. Přiznám se že i pro mě byl zážitek sledovat sedmičku kluků, kterak poprvé v životě vidí oceán a blbnou v něm. Na druhou stranu tady není vše jen parádní a například casting Costnerových dcer se moc nepovedl. Manželka je učiněný anděl, manžela ve všem bezmezně podpoří a on přitom není věčně doma. Zkrátka rodina především! Zkrátit film o dvacet minut, tak přihodím hvězdičku. Tohle není Danny Diaz! 60% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další ze zajímavých rolí pro Kevina Costnera,který ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla a i hraní.Příběh party mladíku ze školy na pomezí USA a Mexika o tom jak se s novým učitelem rozhodnout založit tým přespolního běhu a tím se na chvílí vzdálit od svého těžkého života kde už jako malý musejí pomáhat rodičům na poli.Běh pro ně znamená možnost dosáhnout úspěchu ,který do té doby moc nepoznali.Costner zde hraje učitele co dřív trénoval americký fotbal,ale potom co je to jediná škola kde ho vezmou se po anabázi se zkouškou uplatnit fotbal i zde nabídne jako trenér přespolního běhu a tak se mezi ním a sedmi chlapci vytvoří silné pouto,které vede k mnoha úspěchům.Navíc je snímek podle pravdivého příběhu.za mě celkově 85% a pět hvězd. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama