Alan SmitheeScénář:
Tom FontanaHrají:
Richard Dean Anderson, Lillo Brancato, Morris Chestnut, Edie Falco, Skipp Sudduth, Burt Young, Dean Winters, Gia Carides, Michael Imperioli, Brian Tarantina (více)Obsahy(1)
Oheň je největší noční můrou obyvatel přeplněného New Yorku. Jestli chcete vědět, jak to vypadá v pekle, zeptejte se tamních hasičů. Stačí, když malé dítě škrtne zápalkou a mrakodrap je v plamenech. Odvážní muži jdou po hlavě do smrtelného nebezpečí života, aby zápasili s nelítostnými plameny. Nikdo z nich nezná větší pocit zoufalství, než když se požár vymkne kontrole. A to se do nich třeba ještě pro zábavu trefuje odstřelovač ze střechy vedlejší budovy. (oficiální text distributora)
(více)Recenze (2)
Standartní televizní pičoidní blbost plná mizerných triků obsažených spolu s nesmyslnými dialogy a nesympatickými hrdiny ve stopáži k nepřežití. Za jednu či dvě situace kdy jsem se aspoň pobavil na neschopnosti tvůrců dávám tu 1* jinak odpadní záležitost každým coulem.10% ()
Ničím vyjímečný standartní dvoudílný TV film o hasičích a jejich boji s devastujicím lesnim požárem. ()