Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (164)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vždy keď vidím Melissu McCarthy, spomeniem si na staré dobré zabíjačky a všetky tie dobroty, ktoré sa dajú z prasiatka pripraviť. Ale pokiaľ viem, toto by nemal byť jediný herecký dojem, ktorá mi táto pani ponúkne. Táto osôbka sa niektorým zdá vtipná, ale mne nepríde prirodzené, ako tento 157 cm ťažkotonážnik bez problémov zmláti Batemana. A v jednom momente Bateman povie: "Jseš nechutná." Presne, tak to trafil klinec po hlavičke. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to ještě nevypadá tak hrozně, ale později to už docela hrozné je. Vlastně čím dál horší. Když si zpětně vybavím, co všechno jsem v tomhle filmu bohužel viděl a porovnám to s tím, kolikrát jsem se zasmál, nenacházím jediný důvod, proč to navíc trvalo téměř dvě hodiny. Slibná zápletka jako vystřižená z nějaké klasické komedie ze šedesátých či sedmdesátých let to od scenáristy pořádně schytala. Ale Jason Bateman a Robert Patrick byli fajn. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Lidovka s tlustou Melissou McCarthy, která masturbuje ve vaně, zvrací na policajty, furt někam padá a je ekvivalentem metastází rakoviny. Nesmál jsem se, akceptovat jsem to ale dokázal. Z čehož vyplývá, že lze natočit lidovou komedii a zároveň nevytvořit (technicky) opožděný výblitek plný lidských sviní maskovaných za klaďase. Ani svině Melissa tu totiž nemá jeden rozměr a to blití není fórem století a dějovým zvrat(k)em. Jo, jinými slovy zdravím Trošku. 50% ()

venca163 

všechny recenze uživatele

S plánem zapadnout mezi ostatní jsem si nasadil svůj trénovaný křečovitý úsměv a čas od času jsem ho doplnil nějakým haha. Ale brzo jsem zjistil, že neobelstím ani sám sebe. Neříkam, že jsem se vůbec nezasmál, ale dost času to byl spíš takovej ten zoufalej smích. Celý to byla taková trapná křeč. Co je ale daleko horší, hrozně často mě film rozčiloval - ten Jason Sandy Bateman Patterson mě hrozně sral, nechoval se jako chlap ale jako buzík. O tom, jak byl příběh nereálnej se snad ani nemá cenu zmiňovat. Přesně tyhle filmy ze mě dělaj morouse, protože pak prohlašuju, že "nemám rád komedie". Takovýhle teda fakt ne, já mam asi spíš rád ty dobrý...když si navíc uvědomim, že jsem za půjčení týhle kraviny vypláznul 3€... (věděl jsem, že to bude sračka, ale kdo by trhal partu?). (30%) ()

windows 

všechny recenze uživatele

Průměrná a k tomu americká "komedie". Ta tlustá herečka měla chvílemi dobrou chvilku, vysává konta a na ně se baví, ale jakmile policie "sere" na své občany, které má chránit, vydá se poškozený Jason Bateman ke zdroji problémů a snaží se ji přivést na stanici přes půl ameriky... Vcelku trapná sranda...místy jsem se ale i zasmál...titulkám na konci. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama