Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to bohviečo, ale díky příjemnému hereckému osazenstvu, kvalitní hudbě a nepředvídatelnému ději, jde o jasný nadprůměr. Ben trošičku pokulhával za zdatným multinadaným Justinem, ale nevadí, chci si říkat, že je to tou divnou rolí, co mu přišili.;-) Ne vážně, jak na Nový rok - je to jedna z těch propletenějších, složitějších záležitostí, kde je potřeba i pilně sledovat a myslet, což se ne každému daří, a mě to tak vyhovuje. Inteligentní ksichty i scénář jsou jedním slovem RESPEKT. A jedna věta souhrně mluví za vše, co se děje mezi námi človíčkami: "...my uviděli, kolik máme na účtu a došlo nám, že máme tolik peněz, že je naší MORÁLNÍ POVINNOSTÍ, koupit si něco..." ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Priemerne priemerná priemernosť a ešte trocha menej. A to zo začiatku vyzeralo až neuveriteľne zaujímavo. študent objavil svojimi obrovskými schopnosťami v hraní pokru že sa v jednej slávnej internetovej herne podvádza keďže mu bolo jasné že mu protihráč jasne vidí do kariet. To bolo asi 5 možno 10 minút potom sa to celé obrátilo na klasickú Hollywoodsku zlátatninu bez štipky invencie. Toto muselo nudiť aj samotných hercov a nehercov ktorý tu hrali. po 10 minútach to je už iba nuda a nuda. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Film bez vyšších ambicí. Čili vizuálně tradičně čistý, v zajímavém/luxusním prostředí, s atraktivními lidmi (Gemma Arterton). Nelze si nevšimnout opětovné bezprostřednosti Justina Timberlakea - ten člověk má herecký talent a Affleck, čím je starší, tím je lepší. Je to tuctová žánrovka, ale alespoň to nebylo příliš dlouhé a občas i zábavné. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nabubrelá ukecaná prefiltrovaná žánrovka so žiarivo farebným digitálom, ktorý opíja rožkom a odvádza pozornosť od chabej inteligencie béčka, ktoré klesá ku dnu rýchlejšie ako deravá jachta v cene 2 $ Million dolárov. Nefunkčné vo všetkých ohľadoch, o kávičkárskom herectve hlavných predstaviteľov nehovoriac. Ďalší zbytočný film. 20% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,316,646Tržby Celosvetovo $62,675,095Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,223,022Tržby za predaj DVD v USA $3,687,527║ skôr film na hrane, no Ben Affleck ako Batman, no sakra, tu zas potvrdzuje že svoju povrchnú hereckú etudu úplne ešte nezahodil, taký slizolín, dejovo to ide v podobných šlapajách ako 21: Oko berie ale z ďaleka to nemá patričnú údernosť, akcia skoro žiadna, nápaditosť minimálna, dosť taká nešťastná rutina, ktorá sa snažila byť niečim viac a nakoniec z drsného filmu vznikla taká ničím zvláštna rozprávočka /videl v kine: 50%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)

Reklama

Reklama