Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (59)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mluvím všemi jazyky. Za 249 let jsem se je naučila." Tak to gratuluju, protože tato slečna vypadala tak na desetinu uvedeného věku a moc se mi líbila. Oproti tomu ta žlutá potvora s ocasem, tedy marsupilami, mě zase tak moc nezaujala. Nicméně o humorné situace nebyla nouze. Pobavily mě třeba hrátky s paralyzérem, léčba papouška, tanec Payů, fórky s Celine Dion nebo jízda na lamě. A taky jsem dostal poučení, že nabíjet marsupilamiho elektřinou se nevyplácí. Jelikož však netoužím být diktátorem, tak tuto informaci patrně k dalšímu životu potřebovat nebudu. ()

hábič 

všechny recenze uživatele

Příjemná, rodinná, dobrodružná podívaná s roztomilým žlutým zvířátkem. Mám rád styl humoru režiséra Alaina Chabata a v tomto filmu je jeho rukopis dosti znát - viz scény Celine Dion, prezentace věštby jako kino nebo scéna s čivavou, která podle mě možná byla už trošku přes rámec a mohl si jí režisér odpustit, vzhledem k tomu že se jedná o rodinný film. Za normálních okolností bych dal hvězdičky čtyři ale pátou přidávám za velmi povedenou animaci Marsupilamiho a výkon Jamela Debbouze, pro kterého mám prostě slabost. ()

Reklama

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Já se na to tak strašně těšila. Chtěla jsem něco stejně ujetého a skvělého jako RRRrrr!!! Ale nic takového se nedostavilo. Pár vtipných momentů, skvělá potvůrka Marsupilami, vynikající Jamel Debbouze a docela slušný Chabat. Chtěla jsem film našlapaný absurdností a hláškama co mi potrhají bránici a dostala jsem akorát nevhodný záchvat smíchu u té scény v jeskyni a zcela jiný pohled na Merovingiana z Matrixu. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

No, žádná sláva se zde moc nekoná, jedná se vlastně o takovou blbinu,kde je moc vtipů a jakože srandovních záběrů. Škoda že jsem se poprvé usmál až byla hodina filmu za mnou. Ono by se dalo s klidem říct, že závěrečných 40 minut jsem se začal bavit. Bohužel i samotné "stvoření" je taky dost nepovedené. Tvůrcům nestačilo, že stvořili nový druh pokémona, ale naskytne se nám dost odbitá vizuální podívana. A nejsem si ani jistý, jestli u toho vydrží i ratolesti. Já sám jsem to shlédl až na 3. pokus. NEPOVEDENÉ!!! ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení :) jéééé to je mazel to zviřátko Marsupilami :) hnedle chci domu živé nebo alspoň plyšáka. Parádní příroda, nečekaně dobrej humor - čivava a ucho :) a grandiozní Celine Dion s knírkem :) Povedená dobrodružná komedie, dobré obsazení, hudba prostě všechno :) pro mě filmové komediální překvápko roku 100 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)
  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)
  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)

Reklama

Reklama