Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (365)

ranp 

všechny recenze uživatele

Podle mě jde stále o slušný film, ale série o četnících se zde již začínala pomalu vyčerpávat. Těžko vymýšlet neustále nové příběhy aniž by se postupně sklouzlo k jistému stereotypu. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Předposlední a velice originální díl, který si vybavím nejdříve, když někdo řekne Cruchot a četníci. ()

Trolejbus 

všechny recenze uživatele

Totální prdel, na které jsem byl jako malej, kdesi v autokempu v letním kině. Jsem rád, že si ten film oblíbil i můj malej. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější četník, ten plechový zvuk slyším pokaždé, když se skloňuje název filmu..............moje hodnocení = 8 z 10. ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

jako malý se mi to velice líbilo a zároveň jsem měl strach z mimozemšŤanů... Komedie je to dobrá, prostě typický Funes. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Četníci prošli personální obměnou, paní Cruchotovou hraje někdo jiný a už to není taková sranda jako dříve. Opravdu geniálních nezapomenutelných scén bysme našli málo (Cruchot jako jeptiška, duté hlavy). Přesto tenhle díl mám nejradši, protože je to zkrátka retro sci-fi a vůbec ne špatné. Četníci stojí proti mimozemšťanům, kteří jsou z kovu, pijí olej a vypadají jako lidé a Cruchotovi první hodinu nikdo nevěří. To není vůbec špatný námět, navíc efekty jsou na rok a zemi výroby celkem ucházející a roztomilé, chvílemi je to celkem napínavé a falešné finále je super. Pro mě možná nezasloužených, ale srdcových pět. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané, co pijí olej a po vodě zrezavějí se mi vždycky moc líbily ale jak jsem rostla, zjistila jsem, že už to není tak úplně ono. S léty dochází četníkům dech, navíc tu chybí Fougasse a bez něj to prostě není ono. Ale scény se zmizelou hospůdkou, alkoholu holdující manželka na pláži a hlavně Cruchot jako jeptiška stojí za to. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Když už tvůrci Četníků neví, kam sáhnout, pomůžou si návštěvníky z vesmíru. Najednou je celý a už tak místy bláznivý děj ještě bláznivější. Ovšem oproti všem předpokladům se mi to opět líbilo a díl Četník a mimozemšťané se zařadil k mým neoblíbenějším. Pravděpodobně si z něj pamatuji nejvíce vtipných scének a už jen kvůli tomu si zaslouží poctivé tři hvězdy. ()

Fanex 

všechny recenze uživatele

Četník se mi vždycky líbil. No vlastně většina filmů s Louis de Funem, ovšem jedině s dabingem Františka Filipovského. Četník ze Santropez se mi libil asi nejvíc, ale tento dil take. Možná je to tim, že mimozemšťané mi byli vždycky blízcí:-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem dříve psal, tohle je pro mě nejhorší díl série. Nic nefunguje, mimozešťan jsou plechový a mají "super"hodinky. ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Celú sériu Žandárov som si pozrel bezprostredne za sebou, počas jedného týždňa. Musím skonštatovať, že aj keď viacero užívateľov na ČSFD avizovalo pokles kvality série už v podstate od druhej časti, na prvých 4och filmoch sa dalo schuti zasmiať. Avšak tento návrat po 9tich rokoch sa proste nevydaril, komických scénok je tu minimum. P.S. Nikomu neberiem nostalgiu z deststva, ale keď má človek triezvy pohľad v súčasnosti, tak vidí ten neskutočný kontrast oproti 4om predošlým filmom ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Po mém prvním shlédnutím bych dal jasně plnej počet. Byl jsem mladej a blbej....no ale po každém dalším stále snižuju. Vtipná forma, která byla cool před 30lety je docela na odstřel, tenhle film se neřadí k těm, které odolají zubu času. To nic nemění na tom, že Louis de Funès byl ve své době top a stále platí, že Četník ze Saint Tropez je stále nejstarší a stále nejlepší a na tom se u mě nic nezmění. ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Opravdu asi nejlepší díl z celé série. Má to svojí nezaměnitelnou atmosféru pohody, léta a oddechové zábavy. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

"Voni duněj a pijou furt olej!". Bohužel pátému četníkovi už trocha toho oleje chybí a není to ono dokonale promazané komediální dílo. Ale neházejme flintu do žita, na 5. díl je to stále slušná zábava a zaujal i soundtrack, zvláště tématicky děsivá melodie ufounů. ()

Reklama

Reklama