Reklama

Reklama

V americkém snímku je skupina gangsterů a zkorumpovaných policajtů vydírána ruskou mafií, aby provedla prakticky nemožnou loupež. Jediný způsob, jak to dokázat, je vyhlásit kód 999, který signalizuje ohrožení někoho z jejich vlastních řad. Důmyslný plán je ale převrácen naruby poté, co nic netušící policejní nováček, který byl vybrán na smrt, zmaří jejich útok. Následuje zběsilé a akcí nabité finále prošpikované podrazy, chamtivostí a pomstou. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Ta akce na dalnici bude spickova..vypada to ze se nebojej strilet do civilu:)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Eleanor05

to je v pořádku, stoka má papíry na hlavu a od lékaře má povolení sem chodit, ber na něho ohled je postižený, takže......asi tak no :) 

Eleanor05

Eleanor05 (hodnocení, recenze)

Nepřihlašuje se ti někdo na účet? Napsal jsi dva úplně odlišné (a v jistém smyslu protichůdné) příspěvky. 1) Jsem holka. Dá se to odvodit i podle toho, že Eleanor je dívčí jméno. 2) Jsme spolu husy nepásli, takže si vyprošuju, abys mě oslovoval vole, vole. 3) Odmítám psát IMHO v každém příspěvku, protože je jasné, že v diskusi každý zastupuje svůj vlastní názor a nechápu, proč bych se za to měla ospravedlňovat. 4) Ano, je skoro konec roku. Viděla jsem dost trailerů a tenhle bych za (skoro) celý rok zařadila na druhé místo po Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

Eleanor05

Možno si mna zle pochopil. A co ostatní? Já to napsal tak, že je to Tvůj názor a ostaní to klidně můžou řadit pod top 10, záleží kolik jich viděly.........těch trailerů. Podle mě je to pitomost, to takhle řadit. Máš konec roku vole. Jdu se teda na něho podívat.

Eleanor05

Eleanor05 (hodnocení, recenze)

Tak to dá rozum, že podle mě. V diskusích tak nějak prezentují lidé SVÉ vlastní názory...

Eleanor05

Eleanor05 (hodnocení, recenze)

Druhej nejlepší trailer letošního roku. Po Batman vs. Superman nejlepší. Skvělej střih...

JimWalker007

JimWalker007 (hodnocení, recenze)

Vážení priatelia, áno! Hillcoat to vie, presvedčil ma už pri snímke Proposition aj v Zemi bez zákona. Rád investujem do lístkov na tento ohňostroj...

Související novinky

Mladší z Afflecků na odstřel?

Mladší z Afflecků na odstřel?

17.12.2013

Ambiciózní a už beztak výtečně obsazený kriminální thriller Triple Nine (tři devítky jsou kód pro situaci, kdy se v ohrožení života ocitl příslušník policejního sboru) našel hlavního hrdinu.… (více)

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

22.07.2013

Tohle bude krvavé. Režie kriminálního thrilleru Triple Nine se totiž ujme australský drsňák John Hillcoat. A stejně jako v Zemi bez zákona se obklopí kvalitními herci. Charlie Hunnam, který aktuálně… (více)

Reklama

Reklama