Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (163)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Filmové návraty, kterých se dopouštím, mě ne vždycky potěší. To je případ i tohoto snímku, jež v mezičase dokonce změnil i svůj název, protože já jsem ho viděl ještě jako Broadway Therapy, a tehdy mi přišel vtipný. Dnes mě dokázaly pobavit jen štěky Michaela Shannona a Quentina Tarantina, ale jinak u mě tato konverzační komedie hanebně selhala. Já přitom tento žánr můžu, film Oscar (1991) jsem si oblíbil přímo nekriticky, a právě ve srovnání s ním jsem si uvědomil, že mě zdejší vtipné situace vůbec nebaví, postava, kterou hrála Jennifer Anniston byla sice přeafektovaná, otravná, ale ne zábavná a ve finále jsem se musel dost přemlouvat, abych z původního lehkého nadprůměru neodebral rovnou dvě hvězdičky. / Poučení: Neplivej na prostitutky, jejich práce není lehká a nikdy nevíš... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie mi vyhovuje. I když se to motá kolem prostitutek a nevěr, Bogdanovich se vyhnul přisprostlým vtípkům a trapným sexuálním narážkám a pojal téma "kdy a kde kdo s kým" jako konverzačně situační veselohru, kterou občas proložil pořádnou fackou, která pokaždé sedla. Některé scénky, jako třeba ty v italské restauraci a na jevištii, byly vyloženě lahůdkové. Herecky bez chybičky a asi nebudu jediný, koho hodně překvapila Imogen Poots, ale nezklamala ani osvědčená jména. Třeba Jennifer Aniston je s přibývajícím věkem lepší a lepší. Škoda, že podobných komedií je jako šafránu.85% ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Návrat režiséra k obľúbenému žánru v prvom skutočnom projekte po dvanástich rokoch, určenom pre kiná, vyvolal veľké očakávania. A do istej miery oprávnene - námet, hviezdne obsadenie a bláznivé trailery sľubovali plnotučnú komediálnu zábavu. Výsledok však tak rozhodne nepôsobí a skôr vyvoláva otázku, či na to vôbec Bogdanovich ešte má. Kde sa teda stala chyba? Skutočnosť zamrzí o to viac, že si To dievča musíš milovať už od prvej sekundy systematicky pripravuje pôdu i diváka. Nadšenie však čoskoro vyprchá. Bogdanovich totiž akoby zabudol, čo robí komédiu komédiou, predovšetkým screwball komédiou - a to je svižné tempo a nápaditosť. Nech sa herci snažia ako chcú, ospalá konzervatívna réžia film sťahuje hlboko do priemeru. Relatívne inteligentné dialógy, akokoľvek často hrnúce sa rýchlo za sebou, sú miestami neobratné a nikdy sa nezmenia v skutočnú kanonádu vtipov, neúprosne bombardujúcu diváka. Zúfalú absenciu akejkoľvek osobitosti čiastočne vyrovnáva len chémia medzi hercami. Viac v recenzii. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tohle se nedalo dokoukat. Film by nebyl tak hrozný, kdyby z těch lidí nepadaly takové hory nesmyslů. Některé scénáře jsou prostě založené na tom, že lidi neustále mluví a mluví a mluví. V případě, že to postrádá hlavu a patu, divák začne nudou, pak klimbá a nakonec se naštve a končí. To jsem přesně udělal. Chytrou konverzačku zbožňuju, ale tohle byla nefalšovaná hloupost. 20% ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Aplauz vážení! Navonok tuctové koketovanie, ale vo vnútri uragán pozitívnych emócií. Nech si hovorí kto čo chce, mal dočinenia s riadnou fackou umenia a tá múza sršala ako prameň večnej mladosti v predškolskej prípravke. Zo všade kričal rukopis Woodyho Allena, ale tentokrát vytunoval do výšin hodných poklôn jeho režisérsky a scenáristický naoko manuskript herr Bogdanovich. Korene nezaprie divadelná predloha, ale čert to vem, keď herecké kvality otlačil bravúrne na strieborné plátno a pohladil nostalgickými spomienkami s čarokrásnym hudobným doprovodom ruka v ruke s kamerou. Body strhujem za ošúchanú námetovú skulptúru a pomalší rozbeh, inak ma svrbelo odklepnutie plného počtu... A to po ďalšom rande pesimisticky rozhodne nevidím, pretože She's Funny That Way :) Birdman uč sa! ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Hlavné natáčanie trvalo 29 dní od 11. júla 2013 v New York City. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno