Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kombinace hned několika žánrů nevypadala zas až tak špatně, zvlášť když stručný děj dost připomínal již některými zmíněné Noci s nepřítelem. No a když už to včera dávali v telce, neodolal jsem – no a zklamán vyloženě nejsem, ale rozhodně jsem od toho čekal víc. Opravdu dramatických chvil tam bylo dost poskrovnu, závěr mi zrovna moc propracovaný ani nervy drásající nepřišel, ale zas na druhou stranu nenáročnému divákovi to asi stačit bude. Herecké výkony byli sice průměrné, ale to on byl ostatně celý film. Julianne Hough je jinak mimochodem celkem sympatická „dcérka“… ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Tak sladky, ze si cokoladu budu moct dat az za nekolik dni. Jinak prijemny brak, ktery si na nic svetoborneho nehraje. Akorat ty "prekvapive pointy" by si Sparks mohl odpustit, stejne jako v Zapisniku jedne lasky clovek od poloviny filmu/knihy vi, ale on porad natahuje a natahuje az do krecoviteho "tadaa!". ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Život s agresívnym a egocentrickým alkoholikom? Najlepšie asi naozaj ujsť čo najďalej a začať iný život... Ďalší z mnohých filmov podľa literárnej predlohy Nicholasa Sparksa, avšak bez tradičného sparksovského vyvrcholenia (ktorého sme sa nedočkali ani v jeho predchádzajúcom diele - The Lucky One). Žeby Sparksa už omrzeli nešťastné konce? Vyzerá to tak! Videl som všetky filmy podľa Sparksových predlôh, ale čím ďalej tým to viac upadá - ale aj naďalej je to nadpriemer (hoci už nedosahujú kvalitu jeho zlatého obdobia s takými klenotmi ako A Walk to Remeber alebo The Notebook). Myslel som, že keď sa réžie ujme Lasse Hallström tak to ešte viac naberie na obrátkach, ale z tohto príbehu sa asi fakt nedalo vytĺcť lepšie spracovanie. Až do polky filmu sa to javilo celkom záhadne, potom sa tajomstvo odkrylo a dej sa rozvinul - a dráma rástla viac a viac, až to vyvrcholilo mierne predvídateľnými udalosťami. Josh Duhamel je čím ďalej tým lepší herec, Julianne Hough sa ešte len vyvíja. Na záver - nepovedal by som, že som sklamaný, ale ani nie nejako prekvapený... takže adekvátne 4 hviezdičky. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem se jedná o tajemný film, kde jsou všichni mladí, krásní, opálení, vše je sladké, přesladké, spousta klišé, no ale co má být? Vždyť se na to dobře kouká a pokud si muž pustí Safe Haven se svou partnerkou, bude žena rozhodně spokojena a celý večer dobře naladěna :) Spojení Hallström a Sparks funguje. 70% (with J.) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá romance, která se odlišuje pouze thrillerovou zápletkou (která je podstatná pouze na začátku a na konci) a zbytečnou mysteriózní tečkou, která má působit jako zajímavý zvrat, ale pro celkový význam snímku i jeho vyprávění je úplně zbytečná. Zbytek filmu už je pouze standardní romance o dívce s nevyřešenou minulostí, která se zamiluje do mladého vdovce. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)

Reklama

Reklama