Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úprimné absolútne nerozumiem existencii tohoto filmu. Na jednej strane je to prikrášlená hlúpa limonáda na rozmedzí 80s komédie a Disney filmu, no je doplnená niekoľkými nekorektnými scénami (dlhá R-ková scéna v striptízovom bare) a absurdnými popkultúrnymi hláškami, ktoré by neboli vtipné ani 20 rokov dozadu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru velica dobrá komedie o dvou chlápcích, kteří ačkoliv už jsou možná za zenitem, tak se chtějí poprat o práci v Googlu. Velice dobrý příběh, líbilo se mi, že se to odehrávalo v Googlu a mohli jsme tak trošku vidět jak to tam vypadá, navíc to bylo vtipné, perfektní byla i ta scéna v nočním klubu. Samozřejmě byli tam i takové ty tradiční scény, které jsou v každé komedii a člověk v některých momentech prostě ví co přijde, ale takových momentů tam bylo minimum, takže tato komedie v čele s výborným Vince Vaughnem a Owenem Wilsonem zaslouží 4* ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele

Vlastně jakýsi mix pohádky a oblíbeného amerického klišé o soupeření mezi univerzitními kolejemi, které jsme viděli už tolikrát. Problém Stážistů však spočívá v tom, že nejsou zábavní. Vina je především na straně scénáře (který je kombinací viděných, otřepaných vtípků, rychlého žvatlání a slovních přestřelek, motivačních proslovů a životních mouder) a hlavních hrdinech. Wilson a Vaughn jsou ve svých rolích otřepaní a nezáživní. Vaughn pak dokonce nesympatický. Shawn Levy je rutinér, režijně film nijak nezvedá. P.S.: Real-life-famfrpál bych si asi zahrál. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $44,672,764Tržby Celosvetovo $92,972,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ až príliš schématické na to aby to nasýtilo a nejak viac bavilo ale scénka z profesorom Charlesom Xavierom bodovala, ináč len slabší podpriemer /40%/ ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu stážisté pracují na zákaznické lince, Google však žádnou takovou nemá. (ronaldmekdon)
  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA), San Franciscu a Mountain View (Kalifornia, USA) d 9. júla do 25. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Po "google" titulcích je možné vidět ještě jednu scénu. (Will_X)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama