foto

Bruno Amato

  • nar. 16.11.1961 (58 let)
    Orange, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Dancing Bull
2019 Grand-Daddy Day Care
Shako Mako
2018 The Time Capsule (TV film)
2016 Counter Clockwise
Internet Famous
Mono
2015 Pizza with Bullets
2014 Matka ochranářka
Šéfové na zabití 2
2013 Miracle at Gate 213 (TV film)
Stážisti
2012 Murder on the 13th Floor
The Real St. Nick (TV film)
2006 Bad Hair Day
2002 Polibkem to začíná
2000 Entourage

TV seriály

2020 Flipped (TV seriál)
The Big Show Show (TV seriál)
Génius (E03)
2019 Tak snad abyste šli s Tomem Robinsonem (TV seriál)
Díky, že se vám líbí (E02)
Lucifer (TV seriál)
Všechno je v pořádku (S04E01)
2018 Rytířská skvadra (TV seriál)
Americká manželka (TV seriál)
Mo' Money, Mo' Problems (S03E13)
The Code (S03E07)
Trust Me (S03E05)
další epizody (4)
Will a Grace (TV seriál)
Tex and the City (S10E03)
2017 Return of the Mac (TV seriál)
U Raven doma (TV seriál)
The Baxters Get Bounced (S01E03)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Fleas Don't Kill Me (S02E01)
Supergirl (TV seriál)
Childish Things (S01E10)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Daughter (S02E05)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Five (S02E13)
2015 The Grinder (TV seriál)
Buckingham Malice (E07)
2014 Fallen Cards (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
Na útěku (S01E06)
Mixology (TV seriál)
Dominic & Kacey (E09)
Dads (TV seriál)
Warner's Got It Made (E16)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Salova pizza (S01E09)
Sam & Cat (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a tajný gigolo (S02E23)
Pomsta (TV seriál)
Illumination (S02E16)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
In the Heat of the Noche (S03E14)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Máma s tátou (S09E10)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
All Roads Lead to Fitz (S02E05)
Shameless (TV seriál)
A Great Cause (S02E10)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Halloween (S01E05)
Zákon gangu (TV seriál)
Andare Pescare (S05E09)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Missed Connections (S06E11)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Austin a Ally (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
Shame (E06)
State of Georgia (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Studia moderního stěhování (S03E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dorado Falls (S07E03)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Špinavý polda (S02E21)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Čarodějnice ve skříni (S05E20)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Vickův čip (S01E08)
2007 American Heiress (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Side Order of Life (TV seriál)
Viva Laughlin (TV seriál)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
The Public Burning (E08)
Dr. House (TV seriál)
Co se má stát, to se stane (S03E06)
Veronica Mars (TV seriál)
Pro lásku k fotbalu (S03E03)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vypusťte psy (S04E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a astronaut (S04E14)
Pohotovost (TV seriál)
Není se kam ukrýt (S12E19)
2005 Freddie (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Swimming with Boyd (E08)
Zoey 101 (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
2004 Rodney (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Way We Were (S02E02)
The Distance (S02E01)
2003 Hunter (TV seriál)
2002 Philly (TV seriál)
San Diego Padre (E19)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky