Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (682)

misterz 

všechny recenze uživatele

Svieža a celkom zábavná jednohubková komédia so skvelým hereckým obsadením. Film je veľmi "ukecaný", človek musí vedieť veľmi dobre po anglicky alebo vedieť veľmi rýchlo čítať titulky, pretože tie niekedy na obraze nevydržia ani 2 sekundy. Inak myslím, je nutný dabing. Ale aj napriek tomu, že je to tak ukecané, chýba mi tu korenie všetkých komédií, a to nejaké zábavné hlášky. Tie tu nie sú žiadne a to je veľká škoda. Takto Stážisti neprekročili svoj tieň a zostali kdesi pod vrcholom, veľká škoda, potenciál tu bol. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Největší problém Stážistů je prvních 20 minut, kdy se film vpravdě dost pomalu rozjíždí a nudí. Scéna s famrfpálem už ale smrdí zábavou a chlastačka, která nesmí v podobné komedii chybět, film najednou dost nakopne a film drží dech až do konce. Film na mě působil neskutečně pozitivně, hned bych vzal noťas a šel se na stáž přihlásit. Potíž je v tom, že je film zjevně hodně odtržený od reality drží se klasické šablony - parta looserů se vypracuje v profíky - včetně klasických zaškobrtnutí, která málem končí katastrofou. Ale je to americká komedie, takže stačí pár motivačních patetických proslovů a následuje happy end. Vážně, Oskara za scénář to nedostane, ale jako oddechovka to funguje velmi dobře. Nechybí množství popkulturních odkazů a to nejen na svět internetu. Bavil jsem se skvěle a tak to u komedie má být. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která má na starší působit lehce nostalgicky (dva ústřední analfabeti) a v mladších (a méně inteligentních) má vyvolat dojem "ty-voe-tam-bych-chtěl-pracovat". Uznávám, že jsem se nijak výrazně nebavil, ale ani mě to neštvalo. Navíc nám byla naservírována klasická výstavba děje. Necelé 3*. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $44,672,764Tržby Celosvetovo $92,972,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ až príliš schématické na to aby to nasýtilo a nejak viac bavilo ale scénka z profesorom Charlesom Xavierom bodovala, ináč len slabší podpriemer /40%/ ()

predators 

všechny recenze uživatele

Google [gúgl] je americká společnost sídlící v Mountain View v Silicon Valley jižně od San Franciska v Kalifornii; její areál je přezdíván Googleplex. Od podzimu 2006 je Google oficiálně zastoupen pobočkou v České republice. Chabí pokus o navázání na úspěšnou komedii obou protagonistů, Nesvatbovi! 40% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)
  • V závěrečných titulcích se neobjeví jméno Willa Ferrella ani Johna Goodmana. (=woody=)
  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama