Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Za alpskými velehorami, za atlantským oceánem a tisícem větších i menších měst se nachází království Google, které vládne technologickou silou a je zde možné úplně vše. Ale co naplat.. byla to pěkná pohádka :). Vůbec by mi nevadilo mít takové pracoviště a tak blízké spolupracovníky. Byla to perfektní promo akce googlu. Lepší nápad už mít ani nemohli. Jen škoda, že je to jen film, kde bylo zase plno klišéé. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je mojim zatiaľ najväčším sklamaním v poslednej dobe. Owen Wilson a Vince Vaughn, ktorí hrali ako uloviť družičku, v tom filme excelovali ale v tomto boli stratení. Všetko v tomto filme bolo zle. Klasika prišli do googlu, mali tu najhoršiu partiu zo všetkých aj tak vyhrali. Nezdá sa vám to povedomé, jasne že zdá. Takých filmov som videl veľa a určite lepších ako tento. Stále som čakal aspoň naznak srandy a čakal som až do záverečných titulok a stále nič. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Z celého filmu jsem si odnesla hlavně to, že chci pracovat v Googlu a zahrát si tam Famfrpál. Ale narozdíl od většiny lidí tady jsem se u toho i docela zasmála. Ta scéna s profesorem X neměla chybu. Na to, že měl film dvě hodiny mi docela příjemně překvapilo, jak to rychle utíkalo. 3* a přítomnost Dylana O'Briana pro mě byla příjemnou třešničkou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím jak to Shawn Levy dělá, že točí dokonale průměrné filmy prakticky v jakémkoliv žánru si umane. Jen vydařeným závěrem, který mají Američani v malíku si Stážisti řekli o 3. hvězdičku. Film je neskutečně ukecanej, ale co z toho, když je to opět šablona na americký sen jako blázen. Alespoň že i přes svou délku pořád kvalitně natočená. Tentokráte jsem byl zcela imunní proti Ferrelově hrubo humoru. Duo Wilson/Vaughn má na svém kontě mnohem lepší Nesvatbovy. 55% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Největší problém Stážistů je prvních 20 minut, kdy se film vpravdě dost pomalu rozjíždí a nudí. Scéna s famrfpálem už ale smrdí zábavou a chlastačka, která nesmí v podobné komedii chybět, film najednou dost nakopne a film drží dech až do konce. Film na mě působil neskutečně pozitivně, hned bych vzal noťas a šel se na stáž přihlásit. Potíž je v tom, že je film zjevně hodně odtržený od reality drží se klasické šablony - parta looserů se vypracuje v profíky - včetně klasických zaškobrtnutí, která málem končí katastrofou. Ale je to americká komedie, takže stačí pár motivačních patetických proslovů a následuje happy end. Vážně, Oskara za scénář to nedostane, ale jako oddechovka to funguje velmi dobře. Nechybí množství popkulturních odkazů a to nejen na svět internetu. Bavil jsem se skvěle a tak to u komedie má být. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Naštvaného zaměstnance Googlu, který se snaží spát ve "šlofíkárně", ale je pořád vyrušován Nickem, si zahrál režisér filmu Shawn Levy. (Decim28)
  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA), San Franciscu a Mountain View (Kalifornia, USA) d 9. júla do 25. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Vo filme sa nachádza mnoho odkazov na ďalšie známe snímky, ako napríklad na sériu Terminátor či X-Men. (MikaelSVK)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama