Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ale tak hromada herců, co hráli v akčních filmech je nebo byla pohledná. Kilmer, Clooney, VanDamme, Banderas... Nemůžeš jim to vyčítat. Někomu přijde atraktivní Butler, někomu Tatum. Koneckonců i Paul "Crashtest" Walker byl hezounek a nikdo si nestěžovat. Netvrdím, že bych Tatumovi věřil nějakýho extra drsňáka, ale WHD je hodně odlehčenej a tahle poloha mu sedí. Jedinej kdo mi vadí je Lautner, ne proto že je hezoun, ale protože nemá žádný charisma.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Tak Wahlberg a Butler sice nejsou čistokrevní akční hercy, ale mají k tomu všechny předpoklady. U mě poslední dobou každým novým filmem kurevsky stoupají v ceně.

Oprava jsem ročník 1983. V době kdy se Statham rozjížděl já dospíval. Zkrátka k němu nemám takovej vztah jako k Arniemu nebo Dolphovi, ale nemám s ním problém. Jak to zmiňuješ i ta střední generace je potřeba po nich zeje díra jako vrata.

na příspěvěk reagoval Lefty86

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ono stačí jaký je to hovado. Ještě aby byl gay k tomu :-) hezounci jako on nebo Lutz zabíjejí akční žánr. Taky se musí nasrat úplně všude. Místo toho aby si hráli na homoupíry a homodlaky :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Nesmíte věřit každý píčovině. Bože!!!!!!!!!!!!!!! Jako malý děcka. Nikde na netu není ani zmínka o tom, že by byl Channing Tatum gay. Obávám se, že kdyby se přiznal k tomu, že je homouš, bude vám to strkat do xichtu každá stránky na netu, dokonce i českej bulvár. Jedinej, kdo je pravděpodobně bukvice, je Emmerich, nikoliv  Tatum.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

mzss1

Sorry, ten článek co jsem četl tenkrát byla asi píčovina. Údajně řekl že by se vyspal s Clooneym a někdo se toho chytil, takže asi není. Je ženatej. Ale kdo ví :-)

na příspěvěk reagoval mzss1

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

To uz pomaly ten kto nie je teply sa v Hollywoode ani nepresadi. Sa stavim, ze keby Statham povedal, ze je gay, tak trzby jeho filmov rapidne stupnu :D

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Tatum je gay ? To jsem nevěděl, já si říkal, je takej hezounek, po kterým letějí ženský, tak to jo, tak ještě, že prezidenta ve WHD nepřefikl :-)))

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., Lefty86

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

myslím že jsme i stejnej ročník (86???) nebo prostě +/- rok. Tak Statham mě oslovuje a to proto že ať koukneš kam koukneš tak vyřadíš li z žebříčku padesátníky ( Lundgren , JCVD, Seagal)  a i skoro sedmdesátníky (Arnieho se Slyem) kdo ti do akce zbyde??? Statham a Adkins, jinak jsou tu Tatum, kterej mi až tak nevadí ale úplně mu ty role nemůžu uvěřit a teď co přiznal že je gay, s tím budu mít ještě větší potíž. :-) a nebo Butler kterej je spíš něco jako Willis, všestranější herec ne akční , kde lítaj kopy, zuby atd...... Pokud by nebyli tyhle dva, akční film by byl o dost chudší, akční film už je starej pán a pokud by nebyli jim podobní umře.

na příspěvěk reagoval mzss1, m.a.t.o., Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Jak říkám v pohodě. Já mám radši když je akční film bezprostřední a na nic si nehraje. To mě dokáže pobavit více než předávání rádoby poselství. Hlavně když vezmu v úvahu jáka jsem generace tak Statham mě zákonitě neoslovuje tak jako Sly Arnie Dolph nebo JCVD tím to asi bude především.

na příspěvěk reagoval Lefty86

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak Statham najprv hral v gangsterkách. Až od Transportera sa začal označovať za akčného herca. A hral v niekoľkých neakčných filmoch. A šlo mu to. Jason je dobrý herec. Jediný, kto ho dokáže prekonať je Bruce Willis. Ale to je iná kapitola. Enemies Closer bolo celkom vydarené, ale o triedu nižšie ako Stathamovky. On proste má naviac a bol by som veľmi nerád, keby skončil ako Seagal, Lundgren, JCVD a spol.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Vánoce vánoce přicházejí :-) Když ten kocour je tak kráááásnej, že nemůžu jinak :-D

 

Jinak můj oblíbenec není? No jak se to vezme. Není to tak, že by mi vadil. Já ho respektuju, ale můj názor je takovej, že hrát prostě neumí, ale to je jenom můj subjektivní názor. Máš právo s ním nesouhlasit. Ono totiž je otázkou kterej akční herec hrát umí??? Dle mě žádnej i Stallone je v tomhle směru dost přeceňovanej a abych nebyl obviněn z podjatosti. On ani ten Lundgren neumí hrát. On si jenom umí vybírat zvrácené úlohy a až zvrhle zábavně si je užívat. A to je cesta pro béčkový akční herce. JCVD na to už přišel taky a jak mu to v Enemies closer sedlo. Jenom Statham se vydal opačnou cestou a snaží se být vážný a seriozní... Sorry nežeru mu to.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Waco to čo máš za Avatara. :D :D :D Inak s Jasonom s tebou v jednej veci totálne nemôžem súhlasiť a myslím, že kecáš. To, že to nie je tvoj obľúbenec je v pohode. To, že ti nevyhovuje akcia aj príbeh jeho posledných filmov je tiež v pohode. Tvoja vec. Ale napísať, že Jason nevie hrať je do neba volajúca blbosť. Určite to nie je kandidát na oscara, ale hrať vie a ukázal to už viac krát. Ostatní akční herci mu môžu závidieť. Inak ja sa na toto veľmi teším. Mne sa práve zdá, že jeho kariéra nabrala výborný smer. Od Safe cez Expendables až po Redemption sa mi od neho páčil každý jeden film. A FF7 bude určite mega. Hlavne nech sa vyhýba chujovinám typu. Blitz, Mechanik, ale starším menej úspešným filmom ako napr. Revolver. Súčasný Statham je super. Aj keď kúsky z Transporterov a Crankov mi trochu chýbajú, nemôže také vylomeniny robiť donekonečna. Predsa len už má po 45ke.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

To já si zase koupím DVDčko, dělám si takovou sbírku mejch nejoblíbenějších filmů, viz. Predátor,Terminátor 2, Kriminál atd...

na příspěvěk reagoval Martin741

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Přesně, taky bych šel radši do kina a kdyby RIP vyšel den před premiérou nebo bože týden poženu se do kina. Ale u nás je to katastrofa a jsou filmy který nepochopitelně jdou do kina stejně s vydáním DVD. Když je RIP příšernej taky na něj nekoukám ,ale koukal jsem RIP Mafiánovi a to bylo normálně DVD. Rivalové, to samý. RIP si klíďo pouštím když nemám jinou šanci film vidět. Kdy uvidím Homefront?? až někdo udělá titulky na RIP jinak to uvidím za půl roku a to mě sere. Takže nezlobte se na mě nebo Waca ale na kokoty v Bontonfilmu a dalších debilních společností.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Všechno možný. Cigára, hospoda, návštěvy kin (já radši jednou do kina než kupovat dvd) a v neposlední řadě cestování, výlety do zahraničí mám široké spektrum zájmů, ale snažím se neplatit za to co nemusím aby mi zbyli peníze na to co platit musím :-)

na příspěvěk reagoval Lefty86

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Cam rip je prasečina, to mi nevymluvíš:)) Zadarmo... Jde o to, jak velký to chceš tahat. Já sem teď  třeba dokoukal na blu-rayi Death Race se Stathamem o obraz to má famózní. A s normálníma titulkama bez pravopisnejch chyb, který musím dvě hodiny opravovat:) Nedovedu si představit, že bych měl tahat 25 giga z netu, kvůli jednomu filmu. A stál mě přijatelnejch 250 kaček. To mi nepřijde tak strašná cena. Mi řekni, za co jinak ty prachy utrácíš?:-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

S kvalitou Camů se to obecně dost hystericky přehání jsou špatný a dobrý třeba u Machete zabíjí vyšel brzo HD rip, ale pro nedočkavý jako já kteří to po návštěvě kina chtěli sjet znova vyšel Cam kterej byl k nerozeznání od dvd ripu Dokonce jsem to půjčoval kámošovi co má na Cam ripy asi tak stejnej názor jako ty a i ten uznal, že to vypadá solidně. S dnešní technologií se dá zmáknout ledacos jenom ten kdo to točí nesmí bejt retard co neudrží kameru rovně pak je to problém. A na výrobce Blu rayů seru já samozřejmě hned jak danej film vyjde tak ho v Blue ray ripu stáhnu a pak už samozřejmě na cam nekoukám, ale zdůrazňuju stáhnu. originálku jsem si nekoupil už léta a nekoupím. Nevidím praktickej důvod cpát prachy do něčeho co můžu mít zadarmo :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lefty86

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tvý chování je totálně demotivující pro výrobce blu-rayů:)) Snaží se o co nejlepší obraz, ale pořád jsou tu koukám dobrodruzi, který se spokojí s málem. Jen mi řekni, jak to ta tvá mamka překládala? Tos jí na začátku řek, že ta šmouha vpravo je Statham a šmouha vlevo Franco? A co když bylo v záběru víc lidí? Jak poznala, která šmouha je kterej herec?:-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

To máš to samý jako kde kdo nadává na Crank. No pravda dvojka už byla moc šílená, ale i tak mě to bavilo. Naproti tomu třeba druhej a třetí Kurýr mi vůbec nesedli a většině jeho fanoušků jo. To bude asi tím, že já k němu nějakej extra vztah nemám. Jako respektuju ho jako akčního herce, ale to je tak všechno.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ale tak určitě :-) Rip byl slušnej v rámci možností a měl jsem to i z překladem, ale vlastně proč ti to vůbec vykládám... Jak by to řekl Banderas v Machete zabíjí : Koho se to tady snažím oblbovat :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jasný. Ono je taky třeba nebrat ten koment až tak smrtelně vážně :-) ale fakticky poslední sólovka s ním která mě bavila byli Elitní zabijáci od tý doby ani ťuk.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama