Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pierre Richard jako smolař, který si nic nepřipouští... Smolař Alfréd, jehož život tvoří nepřetržitá řada malérů, se stane členem družstva, jež hájí barvy Paříže v poněkud pokleslé putovní televizní soutěži Paříž proti venkovu. Podle scénáře má pařížské družstvo vždy prohrát, avšak ztřeštěný Alfréd rozpoutává kolem sebe spoušť a zmatek a zatímco vede družstvo od vítězství k vítězství, televizní moderátor osnuje jeho vyřazení ze hry… (Česká televize)

(více)

Recenze (108)

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard funguje nejlépe v komediích, které mu na tělo napíše někdo jiný (až již Claude Zidi nebo Francis Veber). Tohle vypadá víceméně jako sled oddělených komických scének, které nějakým řízením osudu na sebe navazují. Nápad je ucházející, ale Pierre se musí před kamerou fakt hodně snažit, aby dokázal napravit to, co napáchal jako scénárista a režisér. Díky Bohu se mu to (i s přispěním hvězdných spoluhráčů) celkem povedlo. 70 % ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard, pokud není dabovaný svým kmenovým dabérem Petrem Olivou, ztrácí hodně ze svého projevu. Navíc, tohle je tak slabomyslné, že se to dá dokoukat s vypětím všech sil. Ani jednou jsem se nezasmál. Název zněl dobře. Nuda. Eduard Cupák se zoufale hlasově nehodil na nejznámějšího francouzského blondýna, který rozhodně natočil vtipnější a chytřejší filmy. 1* jen za Richarda. 20% ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Pokud to máme brát jinak než komedii tak to je opravdu nic moc. Jenomže Pierre v tomhle tak trochu pro někoho: guláši gágů, předvadí opět skvělé komické číslo a navíc si dobře utahuje z televizních show. Vtipných situací u kterých se aspoň pousmějete je zde mnoho a všemu vévodí vynikajcí zapisování Pierrova složitého jména. Ale jinak vás ten sled gágů které na sebe občas ani moc dobře nenavazují muže začít postupně otravovat a proto nemohu říct jestli doporočuji nebo ne. Vtipný je film, ale hodně. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Co mě hned ze startu rozhodilo bylo, že Pierra daboval místo zažitého Petra Olivy Eduard Cupák. Rozhodně zajímavé zpestření. Film jako celek je spíš ukázkou hromady skečů a gagů s jednoduchým příběhem, kolem kterého jsou však některé vtípky na hranici absurdity a lacinosti. Od druhé půle už převládá víceméně nuda. Každopádně obsazení je nadupané, plné výborných francouzských herců té doby a s okouzlující kráskou Anny Duperey. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhke film je skutečně jeden z nejlepších filmů Pierra Richarda. Nekutečně zábavná, geniální komedie. Zápletka je sice jednoduchá, ale mě podobně věci vždycky bavily. Je tam spoustu nezapomenutelných scén, gagy a hromada mých oblíbených francouzských herců, třeba Mondy nebo Préboist. Má to skvělé tempo, začátek je úžasný a zbytek filmu je ještě lepší. Ten film je jedna velká TV show... Úžasnou roli tady měl Mario David. Já jsem s tímto Richardovým kouskem nanejvýš spokojen. Doporučuji všem milovníkům francouzských komedií. 100%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama