Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson odhalí tajemství generálky Haleové. (Disney+)

Recenze (5)

EH17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrej díl, kterej nám navíc lépe vykresluje i pozadí filmové části MCU! Alespoň trošku více teď víme o Struckerovi nebo Sitwellovi (kterej se mimochodem povedl! :D herec je mu fakt podobnej). Bude to ještě zajímavý, co se s Agentama stane... jen mě mrzí, že asi se na toho Gravitona nakonec nedostane, jak to tak vypadá... :/ ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback, kde se na vysoké hydrantské potkají nejznámější hydráci, byl fajnovám pomrknutím napříč celým MCU. A stejně tak potěší rozšíření o postavy nové generace Hydry a vytvoření dalších možností, jak to s tím koncem světa mohlo být. Hrátky s časovým paradoxem zatím fungují, tak snad to tvůrci nepokazí a udrží vysokou úroveň až do konce řady. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nabírá to grády a začlenění starých známých tváří rozhodně pomáhá, ale pořád tam prostě ty rezervy cítím. Bude to ještě zajímavé a doufám, že tvůrci ještě na ten plyn pořádně dupnou..A fight Ruby vs Daisy by mohl být hodně zajímavý. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rise and Shine je fajn :D Nic víc, nic míň. Epizoda se z dost velké části skládá z flashbacků do nejrůznějších dob, například do doby akademie Hydry, kde vidíme mladého Sitwella, mladého von Struckera nebo třeba Whitehalla. Tyhle části jsou dost super, užíval jsem si je, bavil mě i Talbot, který je dost zajímavou postavou. Zbytek je taky fajn, třeba rozhovor Daisy a Fitze je cool. Jinak je to ovšem taková dost vycpávková epizoda, která jenom rozvíjí lore, ale nic jiného moc nenabízí. Hodnocení: 70% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Coulson (Clark Gregg) hovorí, že musia ukázať inváznej rase mimozemšťanov, že "neodídu ticho do noci," čím odkazuje na prejav z filmu Deň nezávislosti (1996). (Pat.Ko)
  • Od absolventov akadémie Hydra sa očakáva, že zabijú svoje domáce zvieratá ako rituál prekonania slabosti. Toto je rovnaký spôsob, akým John Garrett (Bill Paxton) nechal Granta Warda (Brett Dalton) zabiť jeho psa v lese predtým, než bol oficiálne naverbovaný. (Pat.Ko)
  • Vo filme sa spomenula bitka o New York, ku ktorej došlo vo filme Avengers (2012). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama