Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velká část filmu se odehrává v nákupním centru v čase Vánoc. Prolnou se tu příběhy čtyř přátel, kteří zde pracují. Jedním je optik Tomáš (Richard Krajčo). Vystudovaný oční lékař má rád volnost a ženy, žije v obytném přívěsu na poli nedaleko obchodního centra, kde se prohání jeho kůň. Hezká Nina (Vica Kerekes) balí dárky ve stánku a provokuje výstředním oblékáním i přidrzlou otevřeností. Jejím krédem je nemilovat, aby nemohla být zraňována. Ráďa (David Novotný), nejstarší z přátel, pracuje v supermarketu jako manažer prodeje a bydlí s početnou rodinou v malém bytě. I když ji má rád, někdy by nejradši od toho chaosu utekl někam daleko.Zajíc (Jakub Prachař),čerstvě vystudovaný herec, marně obchází castingy a vlastně málokdo ví, jak se doopravdy jmenuje. Všichni ho vnímají v kostýmu ušáka, který rozdává dětem balonky. Každý z našich přátel má své touhy a sny a právě Vánoce jsou časem, kdy se mohou plnit. Dejme šanci zázrakům! Copak se pohádky nemohou žít? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (494)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že každý nakonec dostane to, co si přeje! (Proto bacha na to, co si přejete :) Ze začátku jsem si myslela, že to bude pěkná blbost a klonila se k hodnocení 2 - 3*, ale od půlky se mi to fakt líbilo a změnila jsem názor na 3-4*, nakonec tedy 3,5* s přimhouřením oka a pro podporu zajímavého netradičního snímku dávám 4*. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Za hloupost se platí, takže mám problém "fandit" hlavní postavě (jako hrdinu bych ho neoznačil ani náhodou), když si tupě otevírá sklenici okurek nožem a pak padne do nedefinovatelného stavu ala KOUŘOVÉ NA STŘEŠE. Od toho se odvíjí celý pomatený (pro mě), snový (pro jiné) příběh... Komedii bych v tom neviděl ani s růžovými brýlemi. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Technicky docela fajn, ale podobnou náruč klišé a vylisovaných motivů aby jeden pohledal. Naprosto neoriginální film, ve kterém mi vadili andělé, oblečená a zmalovaná Vica, a postupné přibalování těch nejprofláklejších scenáristických kliček. Tři ze čtyř hlavních postav mají "rodinné" problémy. A Globusu se divím, v Penny marketu inspekce běžně loví myši, ale aby se našel kůň... Mariu Pavlovovou příště prosím svlíknout! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VOŽRAL JSEM SE, A PAK TO VŠECHNO ZAČALO“… /// Film plnej přátelství i lásky, pro všechny, jenž věří v zázraky. Přitom ten ,,zázrak“ nijak netlačí na pilu, jen spolu s pohodovým hereckým vobsazením, normálníma dialogama a muzikou, která zrychluje tempo, utvoří něco, v čem byste se mohli poznat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem členem Globus clubu. 2.) Prostě věřím. (I tomu, že je Richard K. nadsamec) /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Děkujeme andělům, Taře a všem bytostem světa za pomoc a podporu při tvorbě a uvedení tohoto příběhu - tak hlásá úvodní nápis na obrazovce. Toto je velmi pěkný příběh, leč prostředí ve kterém se převážně odehrává je velmi špatná volba. Nejvíc mi vadilo, že film nevyužívá písní s českým textem a ta hrozná všudy přítomná zkrytá reklama - takže se asi neděkuje andělům a Taře, ale spíš těm ostatním bytostem. CITÁT - Hodně dětí, málo bombónů...................... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Filmovou hudbu nahráli pouze 4 lidé, a to Richard Krajčo, hudebník a producent Dalibor Cidlinský a kluci z kapely Nebe, tedy Petr Harazin a Štěpán Petrů. (harazin)
  • Herec a spevák Richard Krajčo chcel pôvodne účinkovanie vo filme odmietnuť. Dôvodom bol názov snímky, ktorý ho okamžite odradil. Navrhol zmenu názvu na Krídla, ale režisérka trvala na pôvodnej verzii. Nakoniec sa po prečítaní scenáru rozhodol, že v ňom hrať chce. (Zdroj: pravda.sk) (leila22)
  • Kůň hlavního hrdiny se jmenuje Rosie, v překladu "Růžena", ale na začátku filmu bylo zřetelně vidět, že se jedná o koně, a nikoli o klisnu. (rakovnik)

Reklama

Reklama