Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Správně ulítlá crazy komedie o pubertě dvou podivínů, kteří chtějí zažít nejlepší sex na nejlepší partošce na nejlepším ostrově. Na dnešní dobu už se to může zdát hloupě toporné, ale v době před dvěma desítkami let sem patřil k největším fanouškům a stopro sem sdílel mokrej sen Kevina a Perryho...bohužel sem nakonec nikdy nezajel zapařit na Ibizu. :/ 65% ()

deiwitch odpad!

všechny recenze uživatele

Po velkém přemlouvání jsem shlédnul tento "klenot" britské kinematografie a mohu říci, že se opět dlouho přemluvit nenechám. Tento komentář berte jako varování: nevkládat DVD/VHS do mechaniky/nechodit do kina... ()

thunnus 

všechny recenze uživatele

Nevím, co je na téhle nechutnosti tak geniální, po druhém zhlédnutí jsem však přecejen trochu změnil názor. Jistě, je to nechutnost, ptákovina a nemá to děj, ale na druhou stranu jsem se u několika vtipů a zejména u úvodní scény s Annou Boleyn docela pobavil. Asi jsem perverzní nebo mám nějakou divnou náladu, ale do odpadu tohle nedávám ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Silena blbost anebo velmi odlehcena zabava pro obycejne teenagery? Asi oboji dohromady. Tento film jsem videl jeste na zakladni skole v ramci hudebni vychovy (podotykam ze to nebyl napad ucitelky). Pochybuji vsak, ze bych se na nej dival doma. Pro cloveka nad 20 let je to rozhodne ztrata casu. Par vtipku ve filmu je povedenych, ale nevyrovna to spouste trapnych scen, kterych je film plny. Vzhledem ke svemu veku a vzpominkam na sledovani s byvalymi spoluzaky bych dal jednu hvezdicku. Jinak bych hodnotil odpad! ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Film splnil svoj účel a dokázal vo mne vyvolať nejaké pocity. Dokázal ma nasrať a znechutiť (a pár krát som sa aj zasmial). ()

Emzet odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a hnus. Nevím, co toto mělo znamenat, každopádně bych byl radši, kdyby to vůbec nevzniklo. Upřimně lituji všech, které tenhle fekální humor baví nebo ještě hůř - uvádí do vytržení. Zkoušel jsem to brát i s nadhledem, ale nejde to. Teď už i při zaslechnutí či přečtení názvu musím potlačovat dávící reflex. Takže hupky šupky do odpadu... Jeden z nejhorších filmů co znám... ()

dezert odpad!

všechny recenze uživatele

"...napadá mě jediné slovo:debilita...!" Největší odpad všech dob. Tahle věc je urážka slova film. ()

marquillo odpad!

všechny recenze uživatele

tento film by sa dal hodnotit takto : odpad/*****, pričom odpad by patril filmu ako celku a 5 hviezdičiek by film dostal za hlášky a za svoju hlúposť, ktorá dokázala (nielen mňa) pobaviť. davam odpad, lebo filmy nehodnotim prioritne kvoli vyrokom postav. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem film viděl za svých teenagerských let a byla to bomba. Nedávno jsme se o něm bavili s kámoši a tak jsem si ho pustil znovu. A bavil jsem se opět výborně. Na nejvyšší hodnocení to nemá, ale je to dost povedená komedie s ulítlým humorem a netradičními vtípky. Navíc i když jsem už odrostl taneční hudbě, má tenhle film vážně dobrý soundtrack. ()

Nekgro 

všechny recenze uživatele

Fekální humor (doslova), který občas rozesměje, ale jinak je to klasická, americká, teenagerovská komedie, kterých je spousta a všechny mají společné jedno: nízkou kvalitu... ()

Acrux odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy v životě nepochopím, jak si někdo vůbec mohl dovolit tenhle „film“ vypustit do světa. Dodnes lituji dne, kdy jsem ho viděla, ovšem jednu výhodu to má – můžu před ním aspoň varovat ostatní. Nesmyslný děj, bezduché dialogy, trapné vtípky, děsná hudba, strašní herci, pseudovtipné hlášky, kterým jsem se opravdu nesmála. Ať hledám, jak hledám, bohužel na tomto filmu nenacházím jediné světlé místečko, nic, co by ho zachránilo od nekompromisního odpadu. ()

BigMarthy 

všechny recenze uživatele

Má srdeční záležitost :D Tento film buď budete milovat, nebo nenávidět :D Natočit podobný snímek považuji za velké umění :D A to bez jakékoliv ironie :D ()

Dejvi21 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se člověku ani nechtějí hodnotit, protože se vlastně stydí, že je vůbec viděl. Toto je jeden z těch filmů. Jediný, který jsem prostě nikdy nebyl schopen dokoukat, jelikož se mi z duše příčí. Kéž by bylo ještě něco horšího než odpad, protože pro tohle je i odpad dost slabý a urazil bych spoustu filmů, kterým jsem ten odpad dal, ale je tu jen ten odpad a tak za sebe říkám, že je to odpad na entou. A mimochodem, skutečnost, že něco takového není v černých číslech hodně sráží informativní hodnotu těchto stránek. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Je mi ukradený že to stojí za prd ale prostě já se u toho pobavil :D neni nad to se zasmat tomu jakej je nekdo blbec :D ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Klub sráčů se dělí na to kdo ho milují a kdo ho nenávidí. Já se řadím do té první skupiny. Nejenže je to jeden z mála filmů u kterého jsem měl opravdové záchvaty smíchu, ale dabovaná verze pro mne také předčí originál. best. ()

Reklama

Reklama