Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

soulless 

všechny recenze uživatele

Jo jo sračka, to slýchávám o tomhle filmu ze všech stran. Ona to bezpochyby sračka je, ale nemůže být i sračka dokonalá a geniální? No dle mého může a tady máme zářný příklad. Klub sráčů není teen komedie, Klub sráčů si na teen komedii jen hraje a v tom je kámen úrazu, nad který se 95% zkostnatělé divácké populace nedokáže přenést. Film, který geniálně paroduje životní styl teens na přelomu tisíciletí, podložen originálním britským pojením (jedním z mála, pro mě stravitelným způsobem), hodně drsným fekálním humorem, občas až příliš a především zřejmě nejlepším soundtrackem, který jsem kdy slyšel (co se týče komerční hudby). Kdo neuznává, či neposlouchá taneční hudbu, zřejmě mu to nic neřekne a film zatratí tuplem, nicméně pro příznivce tohoto žánru film nabízí plejádu doslova klíčových tracků, které ovlivňují taneční muziku doposud. Kdo se dokáže oprostit od velmi drsného fekálního humoru, proshlédnout skrz tu povrchní slupku, spatří v Klubu sráčů vynikající počin plný kultovních hlášek a vynikající zábavy, která ani s léty nestrácí na štávě :) Full House pánové, neb já nejsem žádnej votrok konvenčních vzorů. 10/10 ()

Srallone 

všechny recenze uživatele

Skvělá hudba, bezva hlášky. A pokud nejste suchaři, tak naprosto kultovní film. Nechápu jak tomuhle filmu někdo může dát odpad, viděli jste PTERODAKTYLa? To je ODPAD a ne tohle. ()

Ziper 

všechny recenze uživatele

Příběh se mi zdál tupý, ale narozdíl od jiných "trapáren" mě film rozesmál. Nedivím se lidem, kteří ohodnotili Odpadem, ale zároveň se nedivím uživatelům, kteří dali více jak ***. ()

Pierpa 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem tým ľudom čo dávajú odpad! Náhodou celkom slušná a zábavná komédia...:) Ale ludia čo dávali, že odpad majú asi radšej komédie typu slnce,seno...:) ()

billcarson 

všechny recenze uživatele

Nebudu si hrát na inteligentního a odsuzovat něco čemu absolutně nerozumím jako většina zdejších pseudoodborníku, jelikož jsem tenhle film dosud nevstřebal úplně a to jsem ho viděl třikrát. Je tohle prasárna neskutečných rozměrů s odporným, ubohým a pokleslým humorem. Ano je a to v té nejryzejší formě a přes to všechno jsem se nasmál až až a přeci smích dělá komedii tu nejlepší vizitku. Tenhle film si na nic nehraje a kdo se jednou rozhodne vidět tenhle vrchol nevkusu, i když už předem tuší jak to bude vypadat, tak si potom můžu nadávat jenom a tak maximálně sobě, že promrdaný čas neztrávil líp. Před deseti lety pro mě jako teenegera to bylo opravdu pecka, otec si myslel že mi definitivně odjebalo když viděl prvních deset minut a říkal, že on se rozhodně bavil jinak. Jo holt časy se mění a přesto i ta nejpokleslejší forma humoru vždycky zůstane a bude tu mít svoje místo v každé době. ()

freebo1 odpad!

všechny recenze uživatele

Není film u kterého bych se zasmál méně. Doufám že se Ed Bye už poučil že bez producentů se natočit film nedá. Celý film byl jen o střídání trapných, nechutných a nudných scén. Stále jsem si říkal že už zbývá jen 40 minut, 30, 20..., (to strašné trápení mi připomínalo školu), když najednou po 8-9 hodinách trápení se konečně objevily závěrečné titulky... ()

jirzy odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdové zlo. Neskutečná ptákovina, která by se dala kvalifikovat jako pokus o teenagerskou komedii - ovšem vtipu pomálu a nechutností hodně. Osobně lituju teenagery, že na ně nekdo cílí takovýmhle výplodem. Pro sledování filmu nutná těžká kocovina nebo naprosto zvrácený a primitivní smysl pro humor. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Dal bych tomuto film hodnocení odpad, ale protože některé hlášky v mém okolí už zdomácněly - jako vtip o pití alkoholu okem - rychleji se to vstřebá - dám tomu jednu hvězdičku. Ale nic nechutnějšího, trapnějšího a vizuálně odporného jsem ještě ve filmu neviděl. ()

Lonelybiker 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to vidět, protože jsem o tom filmu slyšel hodně rozdílných názorů. Věru, neměl jsem to dělat, snad to tvůrci ani nemohli myslet vážně, že tohle zplodí. Kdyby někdo přišel do obýváku za mnou během filmu, nevím, co bych byl dělal a jak bych vysvětloval, že se dívám na takovou zhovadilost. Stydím se za to, že jsem to dokoukal, ale už nikdy víc. Přesto musím dát aspoň jednu hvězdu za hudbu, která je mi blízká. ()

nauru 

všechny recenze uživatele

Klasická americká komedie, vtipné i trapné momenty. Žádnou hloubku nemohl nikdo očekávat a film s ní ani nepočítal. Takže nebuďte pokrytečtí, píše se tu většinou , že to je odpad, přesto více než 12 000 lidí ho vidělo a hodnotilo :) ()

Necrophobic odpad!

všechny recenze uživatele

Dementní srajda ,od dementních tvůrců,pro dementní konzumenty hašiše.Člověku s čistou hlavou a IQ nad 70 se to prostě líbit nemůže .Humus! ()

vvendigo 

všechny recenze uživatele

Film, který neví čí je. Tvůrci vyšli z úspěšných skečů "Kevin the Teenager" (zahledejte na YouTube, není divu, že v Británii měl film velkou návštěvnost), což je humor spíš pro rodiče, a snažili se přimíchat něco, co ocení ti o nichž film je. Výsledkem je něco jako dort pejska a kočičky, kde znatelně kontrastuje část před odjezdem na Ibizu, která se ještě celkem nese v duchu předlohy, následovaná pobytem na Ibize, kde si autoři začnou mohutně vypomáhat topořením, zvracením, apod. čímž se od satiry přesunou do vod čiré absurdity. Ranou z nemilosti je pak očividná snaha českého distributora posunout celý film ještě více k tehdy populárním parodickým "komediím", což se mu daří jak názvem (Klub sráčů / Kevin & Perry Go Large), tak dabingem (Já bych šukal až bych pukal / All I wanna do is do it). ()

SuLCiK odpad!

všechny recenze uživatele

Mám vcelku rád teenagerovské komedie typu Prcičky, Zahulíme uvidíme apod. Ale tohle je na mě prostě moc. Jako jediná větší fekálnost mě napadá snad už jen Bruno, ale ten má alespoň svůj skrytý smysl. Film má sice pár vtipných momentů, ale ty rozhodně nepřeváží to jak je film nechutný a zvrácený. Nepomohlo mi ani, když sem se na film koukal s nadsázkou, proto 5%. ()

Fit_24 odpad!

všechny recenze uživatele

U tohoto filmů je škoda i elektrického proudu, který spotřebujete pro jeho shlédnutí. Být v kůži režiséra ani nevycházím na denní světlo. ()

Reklama

Reklama