Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

sta odpad!

všechny recenze uživatele

Gratuluji: tomuhle snímku se nezdráhám dát nálepku absolutně nejhorší "film" v dějinách kinemaografie. Asi mám film (obecně) až moc rád, takže tohle dílo bych filmem snad ani nenazýval. Prostě hloupost x kravina to celé na nekonečnou. A co je nejhorší - český distribuční název, jenž připomíná (asi ne náhodou) jeden Fincherův film (což je víc než zavádějící). ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Parodie dospívající mládeže s typem humoru, který mi není až tak blízký. Trápení Kevina alias Zrzavého Chlupa (Harry Enfield) a jeho kamaráda Perryho alias Tragéda (Kathy Burke) s jejich odmítáním rodičovské autority, hledáním dívek ke zbavení panictví a plněním svých největších snů na poli hudebním. A tak je tu cesta na Ibizu. Z dalších rolí démonický DJ Paul Bulva (Rhys Ifans), dívky jejich snů Candice (Laura Fraser) a Gemma (Tabitha Wady), a Kevinovi starostliví rodiče (James Fleet a Louisa Rix). Parodie má několik slibně se rozvíjejících scén, ale celkově jde o humor příliš přízemní. Ale i takové dílo má své místo na světě a houfy obdivovatelů. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se to stane a já dám nějaké rádobyvtipné teenagerovské komedii 3 (slovy TŘI) hvězdičky. Ale stalo se a je to právě tahle. Kdybych se na film díval skutečně kritických zrakem, musel bych jej bez váhání hodit do odpadu a nazvat sračkou. Ale já jej sledoval naprosto odvázaný a vtipy, které jindy ve filmech proklínám, mě tentokrát pobavily. Kupodivu. Obě hlavní postavičky sice vypadají, jako by vypadly z nějakého obludária, takoví typičtí "losers", ale z neznámých důvodů jsem s nimi dokonce nějak soucítil. :)) No a hlavní melodie s textem "Já bych .ukal až bych .ukal", tak ta byla naprosto švihlá, stupidní a primitivní, ale i tak se mi líbila. Co z toho všeho plyne? Že už mi měkne mozek.... :)) ()

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu vrchol nevkusu a nejhorší na tom je, že některé scény z tohoto "filmu" nedokážu vytěsnit z paměti i po tolika letech (lejno ve vodě a mačkání jebanů...). Dobré vtipy by se daly spočítat na prstech jedné ruky a kromě přehrávajícího Rhyse Ifanse se u Klubu sráčů (neskutečně hovadský překlad, na to jsou naši distributoři experti) nedá snad ani mluvit o nějakých hereckých výkonech...o komediálním talentu ani nemluvím. Tohle je ukázková sr*čka, ruce pryč! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Nevím, kam s ním (a chybí mi rým)." American Pie without limit, šíleně (ale s láskou k žánru) přepálené, jinými slovy Virginity fecal Sharknado. Občas jsem se od srdce zasmál, párkrát uronil nostalgickou slzu a ty humus chvíle, trapné až k nevydržení, jsem přestál důstojně, podobně jako naši dva panicové, Zrzavý chlup a Tragéd (jasná Barbora Hrzánová). Novinkou pro mě bylo Bulvovo nasávání alkoholu přes oční bulvu. Nic pro mě, ale poradím to švagrovi, ten rád zkouší nové věci. Mimochodem, na dveře pokojíčku mého syna už klepe puberta. Až to s ním bude k nevydržení, přijde čas na Kevin & Perry Go Large (český název jako vždy mimózní, ale aspoň se uživatelé udělující odpad! mají o co otírat). Myslím, že Harry Enfield a jeho geniální pitvoření (výjimečně doporučuji dabing, též parádní úlet) svým nastaveným zrcátkem [sic!] zkrotí i toho nejdivočejšího, na rodiče držkujícího rebela. Tohle vidět nechce. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kde Kevin (Harry Enfield) bere kreditní kartu svého otce, je adresa fiktivní a poslední část PSČ je 5EX. (KGBelik)
  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)

Reklama

Reklama