Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luciferova starého přítele potká brutální osud. Okouzlující Lucifer přísahá pomstu viníkům a uzavře nečekané spojenectví. (Netflix)

Recenze (24)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na doporučení (kterých bylo již vícero od vícero známých) jsem se konečně vrhl na jeden z dialogově nejironičtějších seriálů současnosti a zajisté s ním nekončím. Sice pilot nebyla žádná bomba, mám ale zvenčí slíbeno, že se mám prokousat pár prvními epizodami a pak přijde jízda, která mi nedovolí se od Lucifera odtrhnout. Tak snad ten pocit není ryze subjektivní. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý koncept, který mohl dobrý scénárista přetavit v břitkou a chytrou, ale hlavně nekorektní zábavu. Takže v mých očích je zatím ten obrovský potenciál využit jen na 5%. Je to pilot, takže se dá předpokládat, že se jak Ellis, tak tvůrci, posunou dál. Nic mi nevadilo a bylo tam i pár dobrých momentů, ale sledování dalších dílů beru jen jako výplň času při čekání na moje oblíbené seriály. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem tomu úplně nepřilnul, protože to vypadá na klasickou komedii s pánem křesťanských temnot. ..Problémem je, že v tom není nic revolučního, nic co by jste neočekávali, ale zpracování je dobré, sice ty strany (lidská realita vs. biblická realita) nejsou dokonale spolu existující, Lucifer dělá věci co jsou až neobvykle mystické a nikomu to nevadí... I přesto dobrí podívaná a uvidím, jak se to bude rozvíjet dále... ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné překvapení. To co se zdálo na trailerech jako průser (casting), nakonec vypadá jako trefa do "černého". Tom Ellis si svou roli náležitě vychutnává a jeho charisma doslova srší z každé scény. Chemie mezi ním a sympatickou Lauren German jsem naposledy viděl pouze v případě i-Zombie. Prozatím odvážný palec hore. Snad si to laťku udrží. (Neudrželo.) ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná sračka, nevím, jestli je to pro děti,jestli to má být komedie, nebo co to je a pro koho?Neustále se opakující dialogy, nesympatický frajírek.Za mě nekoukatelné.Zkusím ještě druhý dík, zda se to nerozjede, ale jestli to bude stejně pitomá, jako pilot, tak končím.Po nářezech, jako je BB, volejte Saula a Narcos, je to otřes. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Když Lucifer (Tom Ellis) přistoupí v 10. minutě nad mrtvolu Delilah (AnnaLynne McCord), můžeme zřetelně vidět, jak se jí prohne hrudník jako při dýchání, i přesto, že postava už je podle nehybných očí po smrti. (hrumsrt)
  • Když Lucifer (Tom Ellis) zmíní Jediho, odkazuje tím na filmy a seriály o Star Wars. (SONY_)

Reklama

Reklama