Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucifer podezírá svou matku, která právě dorazila, z podílu na trestném činu. Později se Lucifer dozví víc o své pekelné historii. (Netflix)

Recenze (8)

moriero 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, že je to pořád takové teatrální a naivní, ale pro mě zatím nejlepší díl celé série. Na konci té první začínal být Lucifer otravně sentimentální, ale tady se vrací v plné síle. Scéna se zabaveným koksem mi polechtala bránici - a pokud jsem dobře rozuměl anglicky, tak při neúspěšném modlení k andělskému bratrovi Lucifer řekl: Obvykle to funguje. Asi si ho honí.... Takže ještě se sexy matkou Vesmíru 100% bez pardonu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohu spokojeně konstatovat, že je zatím všechno v pohodě. Děj zatím solidně drží stopu, humor je tu sice vcelku jednoduchý, ale funguje a přidaná dějová linka s matkou Vesmíru mě zatím hodně baví. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká škoda, že nezůstala v tom prvním těle. S tím by se dalo pracovat mnohem líp. :D Tvůrci by mohli trochu zapracovat na případech, aby divák nepoznal pachatele hned jak otevře pusu, protože je to pořád podle jedné šablony. Chápu, že to tam není to hlavní, ale vyšetřování zabírá většinu času. ()

Reklama

Reklama