Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michel je sice už dávno dospělý a v zaměstnání si vede skvěle, ale dosud se nedokázal postavit na vlastní nohy. Denně musí být doma včas na večeři, maminka o něj vzorně pečuje. Přesto si našel přítelkyni, za pár týdnů se dokonce budou brát. Krásná Isabelle mu ale působí velké starosti. Michel je likvidátor škod v pojišťovně a při práci se setkává s následky leteckých neštěstí. Z létání má proto panický strach, sám takové dobrodružství ještě nikdy nepodstoupil. A jeho milovaná je letuška! Aby ho uklidnila, Isabelle slibuje, že své povolání opustí. V tu chvíli ještě nikdo z nich netuší, že ustrašený pojišťovák bude zanedlouho muset brázdit vzduchem celý svět... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"V New Yorku je to samý černoch s nožom!..." Neskorý vysielací čas na ČT2 (po 23.00) a podivne znejúci názov ma trochu miatol napriek tomu, že som vedel, že sa jedná o komédiu. Vďaka štedrému hodnoteniu Malarkeyho som bol na francúzku komédiu zvedavý. Úvod ešte potrebuje trocha trpezlivosti, ale potom sa to slušne rozbehne a fakt sa dá pobaviť. Až na plné hodnotenie to nevidím, ale slušná porcia zábavy je zaručená. Ideálny vysielací čas by som videl v nedeľu poobede. Neskoro večer po 23.00 by som čakal skôr krvavý thriller...80%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cakal som ovela viac. Pocas prvej polhodiny film vela gagov neobsahuje a iba sa zoznamujeme s postavami. Potom sa film konecne rozbehne do priam zbesileho tempa ale prilis som sa nezasmial, pretoze jednotlive gagy neboli prilis vtipne. Pritom zaujimave napady film obsahuje celkom dost, ale ich spracovanie nejak nefungovalo. Ani neviem preco, Proste to tentokrat Zidimu nevyslo. 5/10. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typická francouzská komedie ničím se od ostatních neodlišující. Hlavní postava pojišťovacího agenta cestujícího po celém světě má výřečnost jako kulomet, ztřeštěně pobíhá sem a tam, dostává se do mnohých komický situací, které řeší s vervou sobě vlastní. A to všechno má patřičný švih a spád. Coluche v hlavní roli byl další francouzský komik, který sršel energií a divákům rozdával radost. Škoda jeho tragického úmrtí. A ještě větší škoda, že se tento snímek stal českými televizemi nějak opomíjeným. Tohle si nezaslouží. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Coluche, krása francouzských žen, skvělá práce se zvířaty, výborný dabing Postráneckého a Adamovské a pár vtipných momentů...to je vše, co tento film zdobí. Jinak je to rozvláčné, často nezáživné... . Mám staré francouzské komedie rád, ale tahle souboj s časem prohrává. Na mě moc staromilsky nevýrazná a při této stopáži občas nudná. PS: pár rasistických pasáží by už dnes neprošlo. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Pojišťovna Planeta důsledně dbá o blaho každého klienta. Není problém kdykoli sehnat opravnu velbloudů na Sahaře, dodat převodovku do Adis Abeby nebo dopravit pacienta s průjmem z Kolumbie domů. Oporou společnosti je poněkud zmatkařský Michel, který se navzdory svému panickému strachu z létání prohání po celém světě a zaslouženou odměnou mu je účast při bombardování Pearl Harboru dopravním letadlem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži, New Yorku, v Ouarzazate v Maroku a v Hong Kongu. (Cheeker)

Reklama

Reklama