Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný manažer žije svůj příjemný život v luxusu na splátky, s ročními bonusy, služebním autem, golfem a ukázkovou rodinou. Pozice, stabilita a sebeuspokojení. Úspěch jako samozřejmost. Jenže pak z minuty na minutu přijde o práci, o společenskou pozici, o perspektivu, o služební auto i bonusy. Novou práci podle jeho představ mu nikdo není ochoten nabídnout. A s důvěrou sám v sebe a své schopnosti dlouho nevydrží. Z ješitnosti předstírá, že se nic nestalo. Jenže skutečnost jej brzo dostihne, život na splátky je v troskách... Jak hluboko musí člověk padnout, aby si dokázal vážit obyčejných věcí? (Česká televize)

(více)

Recenze (42)

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

Pro mě, mrazivě reálný scénář, který Langmajer zahrál levou zadní. Film o spadnutí ze snobského nebe na zem aby díky manželce postavení se na vlastní “byznys nohy” byl svobodně šťastnější než když byl v přepychu. Pro mě bych vyzdvihl Lukáše Vaculíka a Ondřeje Malého které rád vidím v civilních rolích. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle epizodu jsem dnes viděl potřetí, silně mě oslovila a ovlivnila. Měl jsem puštěnou ČT24, a když nablblý moderátor Roman Fojta položil prezidentovi Exekutorské komory dotaz, jestli se neobávají (!!!!) vlny exekucí kvůli covidu-19, tak jsem přehodil na jedničku a sledoval příběh zoufalství, které podle mě právě prožívají desetitisíce rodin. Kouzlo nechtěného. Pane Fojto, jen pro vaši informaci, vy trumbelíne, exekutoři se toho neobávají, exekutoři se na to třesou, čekají je totiž žně. ()

Reklama

Igy007 

všechny recenze uživatele

Nalezeno náhodně, nevěděla jsem vůbec, do čeho jdu. Počítala jsem nanejvýš s příjemně strávenou hodinkou u "nějakého filmu". Nejdřív jsem koukala jedním okem, záhy mě ale příběh zaujal. Nakonec to nebyla zdaleka jen ta příjemná hodinka. Prachy jsou dobrý sluha a nejohavnější pán. To nejhodnotnější se za ně stejně kaufnout nedá, za papírky umaštěný smradlavý :-) ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Bylo až mučivé se dívat, jak se hlavní hrdina propadá stále hlouběji do svých lží, jak není schopen postavit se k situací čelem a hledat řešení, dokud je ještě čas. Tato část byla výborně zpracovaná, věrohodná a přesvědčivá. Kdyby nebylo toho prostoduchého, zjednodušující závěru, kdyby autoři nechali třeba otevřený konec jako výzvu k zamyšlení, neváhala bych a dala bych čtyři hvězdičky. Takhle v žádném případě! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Happy end mi přišel jak z jiný galaxie, ale nemůžu říct, že mi to nevykouzlilo na konci úsměv na tváři a ty vážné scény naopak knedlík v krku, protože to této pasti se můžeme dostat všichni. I když který trouba bude vydělávat 190 tisíc a alespoň třetinu platu neušetří. Jinak ale skvělý Langmajer a kouzelná Hřebíčková. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama