Reklama

Reklama

Gunman: Muž na odstřel

  • Česko Muž na odstřel (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sean Penn hraje vyčerpaného bývalého žoldáka a zabijáka Jima Terriera, který by svou minulost rád nechal za sebou. Jediné, po čem touží, je konečně se usadit se svou dávnou láskou. Ale tajné služby se svých bývalých oveček tak snadno nevzdávají. Jim bude muset očistit své jméno a postavit se organizaci, pro kterou pracoval. Býval jejím vykonavatelem, dělal strašné věci a byl přesvědčen, že pomáhá světu. Mýlil se a jeho bývalí zaměstnavatelé se ho teď snaží zabít. V patách mu je démonický Javier Bardem, který už dvakrát přesvědčil, že hrát zlosyny bez špetky svědomí opravdu umí (ve filmu Tahle země není pro starý bez emocí vraždil na potkání, ve Skyfall zatápěl samotnému Jamesi Bondovi). Rozbíhá se dramatická hra na kočku a na myš, která vede Seana Penna přes půl světa. Ví, že neuteče nikam. Jediný způsob, jak se zachránit, je zabít ty, kteří ho chtějí zabít. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (334)

JCS 

všechny recenze uživatele

absolutně mi nejde do hlavy tak nízké hodnocení tohoto filmu, ani na chvíli jsem se nenudil a Penn jej TOP ( v těch letech chci vypadat jako on!) vím, že nebudu, ale co naplat. Za mě super. Konec s býkem, trošku přitažený za vlasy, ale já tyhle filmy prostě žeru. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Je to takový Krvavý diamant, Jason Bourne a Překladatelka all in one styl. Léty se opakující a nikoho už nepřekvapující zápletka- krásná žena mezi 2mi muži, zrada a nakonec nečekaná pomoc od chariznatického agenta. Začalo to zajímavě, pokračovalo to klišovitě. A hlavně, proč sakra všichni na útěku se pořád mejou v těch hnusných koupelnách 🤔 ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

neviem prečo ma minul tento slušný film...asi som čítal nejaké recenzie samouznávaných odborníkov...ponaučenie-nedať na názory kadejakého mudrlanta...:) ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Začátek velmi slibný, akční, poté jsem až do konce měl pocit, že je to vlastně televizní film. Jako obrovský klad ale beru to, že jsem u toho mohl v klidu pracovat na kompu, případně valit hry na mobilu a přesto jsem zvládal chytat děj... Penn dobrý, velice dobrý, do snímku se hodil maximálně, Bardem prostě kladnou roli hrát nemůže, takže je jasné, že bude svině, černý James Bond zase za mě vyplácnutí dobrého jména pro takovou roli. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Penn má tvár aj charizmu na to, aby mohol byť akčným hrdinom-nehrdinom, hoci už starne ako každý. Ako akčná jednohubka, pri ktorej si oddýchnete to nepôsobí vôbec zle. Má to šmrnc, pomerne zamotaný príbeh a dobré postavy. Záver zaujímavý z doteraz nevideného prostredia. Trošku ma mrzí ma finančný kolaps v kinách, pretože si ho zaslúžia aj oveľa horšie filmy. ()

hephaestus 

všechny recenze uživatele

slaboduchejsi scenar ale akcne sceny ok. dalo sa to spravit 100x lepsie. myslim ze to nie chyba rezie, proste tie dialogy a pointa su fakt trápne. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Sean Penn hraje vyčerpaného zabijáka, který by svou minulost rád nechal za sebou a věnoval se humanitární pomoci v Africe. Jeho bývalé kolegy vraždí jeho ývalý šéf, ale Sean se nedá a hrdinně se spojí s Inteerpolem. Přes exotické destinace a herecké obsazení je to nešlapající mdlopříběh. ()

Orech 

všechny recenze uživatele

Nepozerám akčné filmy, ale tento som kvôli Seanovi som si ho šla pozrieť. A urobila som dobre. Od akčného filmu čakám dynamiku deja, napätie, pár ohňových showiek a nie príliš prehnane nesmrteľného hrdinu ( a že ten bol! Veľmi dobre sa na neho pozeralo a verila som mu to, ako ostatne z jeho rolí 99%). A že sa to podobalo na iné filmy?! No čo už tu vymyslíš nového??!! Ja som spokojná. ()

karelhura 

všechny recenze uživatele

Dal bych 4 možná i 5 ale to by se Sean Penn nesměl chvíli chovat jako Jason Bourne aby vzápětí ze sebe udělal úplného neduživého trotla. Mohlo to být fakt maso. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Hodnocení podle mě neodpovídá kvalitě snímku. V lecčems se podobá Bournovi, akce je skvěle natočená, bitky, výbuchy a i příběh docela jde. Skvělé záběry Londýna, Konga i Barcelony. Proč tak slabé hodnocení? Netuším. ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Priemerný fil s dobrým Seanom Pennom. Ak doslova neobľubujete S.Penna tak vám tento film nič nedá. Stokrát videné stokrát natočené. Sem-tam trocha napätia. Nebyť S.Penna v hlavnej úlohe asi by som to bol vypol po chvíli. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

No,.....co napsat. Zklamání, zklamání, zklamání. Určitě jsem si sliboval od tvůrců více, trailer je velmi dobře sestříhaný, film pak však nabídne, nijaké herecké výkony, tuctový a místy děravý scénář. V podstatě jsem se hodinu a půl nudil. ()

Tobias_Sin 

všechny recenze uživatele

Mňo, tak na jedno shlédnutí to bylo tak akorát. Čekal jsem mnohem svižnější a akčnější děj. Špatné to nebylo, jen tomu chyběly potřebné grády.. Penn dostatečný, Bardem nevýrazný, Elba neměl dost prostoru.. hudba uspávající.. Průměrný snímek.. ()

copterfish 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej akční film.Sice je to ze začátku nějakou dobu docela nuda,ale pak se to rozjede.Líbila se mi ta scéna jak byli v tom domě a nabíhala tam na ně zásahovka,kterou ten hlavní týpek celkem slušně rozstřílel na sračky. ()

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama