Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat: Ztrapním svého partnera a ze sebe udělám debila.Vidím, že představa Čechů o tom, jak má vypadat vtipná skrytá kamera se od revoluce příliš nezměnila. Tehdy se v Ptákovinách kradly peníze, nebo se lidem v restauraci strkaly prsty do jídla. Tady se pro změnu plácají servírky po zadku a podobné zhovadilosti. Fakt bych chtěl vidět, co by dělal štáb, když by někdo z hostů přiskočil k účinkujícím a dal jim po tlamě dřív, než by stihli říct: to je skrytá kamera. Je tak těžké vymyslet neškodné, neurážející "pranky", jako třeba ta policistka, která s vámi něco sepisuje a začnou se jí nafukovat prsa? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dobrá myšlienka, ktorá je však v mnohých prípadoch utopená množstvom hlúpych zadaní úloh. Teda samotné zadania nebývajú až tak zlé, ale tí súťažiaci pri tom pôsobia strašne neprirodzene, až sa čudujem, že tí čo sú s nimi na obede alebo večeri sa rovno nepostavia a neodídu. Teda ja by som toľko pochopenia asi nemal... Ale niektorí súťažiaci dokážu improvizovať naozaj skvelo, len škoda, že tých je menšina. Trápnosť víťazí nad reálnou zábavou. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, některé nachytávky byly vážně vtipné, jiné i docela drsné, ovšem převládaly spíš ty trapné. Věřím, že dvojice Martin Dejdar a Tomáš Měcháček se u toho pobavili daleko víc, než většina lidí, zvláště pak diváků. O těch nachytaných jsem měl totiž dost často pocit, že si vybírají snad jenom samé paka. Ale pobavil jsem se u toho. A jestli bych do toho sám šel, asi jo… ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad mě fakt ohromně překvapil. Když jsem viděl ukázky, říkal jsem si - no to bude zase kravina, určitě to po pár dílech stáhnou... Jenže, heleďme se¨, vono je to fakt dobrý. Zajímavý námět, úkoly a situace, které z vás udělají debily, jenže co lidi neudlají pro peníze, že? A navíc Dejdar a Měcháček to moderují fakt skvěle. Povedená zábava, Prima má ty pořady čím dál lepší. Doporučuji se podívat, fakt docela zábava. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady průjmových reality show rozhodně nestaví vůbec na originálnosti, navíc tohle rozhodně není můj šálek čaje.. Tento způsob zábavy se mi zdá poněkud nešťastným !! ;) Místy mě sledování tohoto pořadu opravdu bolelo, i když uznávám, že mnohdy až tragicky trapné scénky a jejich neojedinělá (ne)eskalace v nejvyšší možné míře závisí jak na výběru soutěžícího a potažmo i jeho schopnosti improvizace, tak samozřejmě i jeho parťáka.. Nikterak prudce zábavní Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem také často střídají lépe vymyšlené úkoly s těmi hloupějšími, nejsou mi nijak zvlášť sympatičtí a jejich škodolibé ohňostroje posměchu mě osobně dost iritují.. Dobrá, přátelé, podívejme se potisící znovu, co všechno jsou někteří jedinci schopni udělat pro peníze.. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama