Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie je neuvěřitelně milý snímek, disponující nadmíru sympatickým obsazením, který na jednu stranu působí neskutečně romanticky, zatímco na druhé straně je spíše takový ten hořkosladký nádech, přičemž divák (nebo alespoň já) celou dobu napjatě sleduje, jak se bude děj filmu vyvíjet, a jestli všechno dopadne tak, jak má (nebo by mělo). Bavilo mě sledovat, jak se obě hlavní postavy vyvíjely, a kam je vedly jejich životní cesty. Zkrátka pěkný film, který divákovi jak vykouzlí úsměv na tváří, tak mu nažene nějakou tu slzu do očí. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Ešteže to slečne Lily Collinsovej tak sadlo, bola presvedčivá v každej polohe svojej komplikovanej postavy. Má tam pekných pár momentov, ktoré zarezonovali, celkom jej držím palce do ďalších výkonov. Inak ale režisér zlyhal na celej čiare; nepriznal si totiž, že točí blbinu a hustil do toho zdanie o hĺbke namiesto nadhľadu. Výsledok je preto, ako inak, rozpačitý. O všetkom trápnom a infantilnom klišé okolo (filmového) sexu sa ani nebavme. Ale ako celok sa to (hlavne vďaka Lily) prežiť dalo. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Naservírujte mi cihlové domečky, rozkošný přízvuk, neodolatelnou Lily Collins, strastiplný příběh o lásce protkaný lehkým humorem - a budu spokojená, pokud zrovna potřebuji něco odpočinkového. Love, Rosie je milá romantika o dvou lidech, kteří se milují, ale celé roky se míjejí a trvá jim, než si k sobě najdou cestu. Láska mezi přáteli je zkrátka ošemetná záležitost, s čímž se jistě ztotožní spousta lidí. Já k nim sice nepatřím, ale Alexovi a Rosie jsem držela palce již od jejich "zdálo se mi, že jsem šíp", přes "uvízl mi kondom ve vagíně a já ho nemůžu najít" až po "lepší pozdě, než nikdy". Je pravda, že s příchodem dítěte to začalo skřípat (jak jinak..) a Lily je sice dobrá herečka, ale vedle svojí údajné dcery vypadala spíše jako sestra. A ani ten příšerný účes středního věku tomu nepomohl. Každopádně mi film utekl jako voda a na hlavní hrdiny se koukalo jedna radost. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej, je to fajn. Dlho som nevidel film v tomto žánri, ktorý by mal tak zaujímavú hlavnú hrdinku. Lily Collins nieje žiadna buchta, ale je to milá a celkom pekná sympatická Rosie, ktorej sa omylom zatúlal kondom vo vagíne. Hej aj to sa môže stať. A to je vlastne celé. Všetci vieme čo asi bude ďalej a ako sa to asi skončí, ale bavilo ma to svojimi postavami a hlavne dialógmi. 89% - 4* ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Krásně natočené romantické drama s perfektním britským humorem nám předává snad již stokrát omílané poselství o lásce bez hranic dvou lidí, kteří si jsou souzeni. Příběh je okořeněn malým děckem symbolizujícím jakousi kotvu v životě mladé matky a skvostným humorem. Velmi příjemné obsazení sympatické hlavní dvojice, které jsou v průběhu děje přidělovány záměrně nesympatické protějšky, a divák tak jen sedí a doufá ve šťastný konec. Film jsem viděl v pátek večer s kamarádem a hned v sobotu jsem šel s přítelkyní, tak moc mě film očaroval. Single diváci film obrečí a zamyslí se nad svým osobním životem, zatímco zadané publikum si s vlhkýma očima uvědomí jaké mají štěstí. Krásný a silný film! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Film se natáčel v Torontu v kanadském Ontariu a v Irsku. (rafix)
  • Ačkoliv jak Alex (Sam Claflin), tak Rosie (Lily Collins) pocházejí z Dublinu, Rosie stále Alexe nabádá (aspoň podle titulků), aby se choval jako Angličan. Což by asi Ir neakceptoval. (Robbi)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama