Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

hippyman 

všechny recenze uživatele

Tuctový název, tuctový poster, všední trailer a příběh tematicky rovněž nijak nová záležitost... na last minute kino jednoduše s pramalým očekáváním odcházivší a následně věkovým průměrem v sále mírně vyděšen, usedl jsem do sedačky s pocitem, že snad moc nebude mladé slečny rušit slyšitelné kornatění mých tepen. Inu o moc horší už to být nemohlo... ale také nebylo. Ba naopak, až na pár kýčovitě umělých scén a pitoreskních charakterů děj poměrně bezbolestně (byť trochu dle očekávání) plynul. Když přimhouřím očko, daly by se z bedny s červenými hvězdami vytáhnout tři a jedna malá k nim. S láskou, hippyman. 70% ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jako já se skoro až stydím, že mě to tak smetlo. Ona je to vlastně ta nejčervenější z červených knihoven. Ale ta Lily Collins. Oh my fucking god, přátelé. Tohle jí u mě přihrává místo asi nejoblíbenější mladý herečky, protože jakým suveréním způsobem to tady odtáhla, to se jen tak nevidí! Horší jak Stuck in Love, ale Lily tu JE ještě o něco lepší. 8.5/10 a velký doporučení všem. A s ženskou na to nekoukejte. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Oka, ten konec je proste taký aký je a keby nebol, tak by to bola zrejme dokonalá romantika. Scéna lúčenia na letisku, keď Alex odlieta do Bostonu, radím už teraz medzi to najkrajšie čo som kedy vo filme videl. Seriously. Šarmantné, citlivé, smutné aj veselé a hlavne zo života. Z tej chémie by sa rozložil aj Toxic Avenger. Vidím to teraz na také 4 horory, aby som sa dostal späť do svojho štandartného filmovo-životného rozpoloženia. 90% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

„Pokaždé když se mi v životě něco pokazí, vzpomenu si na tebe.“ Britové romantiku zvládají skvěle a příběh o tom, jak může osud změnit i to, co neřeknete, nebe neřeknete v pravou chvíli, je další vydařený kousek do sbírky. Dokonale vyvážený mix sladké romantiky, hořkého dramatu a vtipu, kterému dodává křídla i humor především výborná Lily Collins. Má to švih, humor je milý a nikdy nesklouzne do trapnosti a do vážné roviny se překlopí vždy v tu pravou chvíli. Několikrát mě rozesmál, nahlas, několikrát mě dojal, několikrát jsem měl pocit, že se tvůrci inspirovali v mém životě, a ani na okamžik jsem se nenudil. Romantika nemohla do nového roku vykročit lépe. Jen ti maskéři to trochu odflákli, takže všichni vypadali stejně od puberty až do puberty svých dětí. A ti hezouni, co se kolem Rosie motali, mi nějak splývali a občas mi chvíli trvalo než mi došlo, který je zrovna na scéně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus se ústřední dvojice míjela až příliš často a to, jak jim do jejich neodvratitelného vztahu pořád něco lezlo bylo místy ubíjející, stejně jako účelové hraní na city a stím spojené kecání. Ale i tak se na to koukalo hezky, což má na svědomí nejen sympatická ústřední dvojice, ale třeba i Jaime Winstone, která po tatíkovi něco podědila. Nekonfliktní romanťárna, která dokáže vyloudit přiblblej úsměv, což je vlastně jejím účelem. 65% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Režisér dal Lily Collins (Rosie) a Samovi Clafinovi (Alex) v některých scénách volnou ruku a herci pár scén vymysleli sami během natáčení, například Alex fotící Rosie při výskoku na ulici. (MadJanny)
  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Na rozdíl od knižní předlohy je ve filmu přátelství Alexe (Sam Claflin) a Rosie (Lily Collins) sledováno pouze po dobu 12 let, nikoliv 45 let. (veru_needy)

Reklama

Reklama