Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (493)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Takže, celkový dojem z filmu bol dobrý. Hlavný hrdinovia sympatickí, výborný soundtrack, pekné exteriéry. Ale! Celý príbeh pôsobí príliš prekombinované. Mne sa osobne na príbehu páčilo, že ukázali, že aj po narodení dieťaťa môže mať žena nejaký ten život, že tým sa nezborí svet. No, nelogické správanie hrdinov (a to vo väčšine romantických filmov vidím) ma privádza do šialenstva. Tento film úplne podupáva status manželstva. Nie som žiadna bojovníčka za morálku a podobne, ale myslím, že zobrať si niekoho koho nemilujete len preto, aby ste sa s ním mohli rozviesť, keď sa človek, ktorého milujete s vami udobrí, je blbé. Je to nerealistické a vyvoláva to vo mne menší hnev. Možno som už jediná, ale myslím, že by stačilo keby mali frajerov/frajerky. Z tohto pohľadu to vyzeralo tak, že sa hlavní hrdinovia hrali s citmi všetkých ex-manželov, ex-priateľov a ešte aj tej chudinky dcérky. Neviem...tak asi 60 % ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak těžké je připustit si, že ten, koho miluju a s kým bych mohl být šťastný, je celou dobu vedle mě jako můj nejlepší kamarád? A jak těžké je, dát to tomu člověku najevo? Tento romantický film je o neustálém sbližování, oddalování, kličkování a míjení se ústřední dvojice, která má k sobě hodně blízko po kamarádské stránce a hodně daleko po partnerské stránce. Mohlo by se zdát, že tento námět už byl k vidění ve filmu mnohokrát a že už nemá co nabídnout, ale opak je pravdou. Tento film je jiný. Ví, kdy má být vtipný, ví, kdy má zvážnět, dokáže diváka velice hlasitě rozesmát stejně jako mu dokáže nabídnout dramatičtější okamžiky. A celé je to úžasně zajímavé, já se v kině u filmu ani na okamžik nenudil a nad filmem přemýšlím i několik dní poté, co jsem ho měl možnost vidět, stejně jako se ještě teď směju některým opravdu vydařeným vtipným scénám. Myslím, že na začátek roku jsem si nemohl vybrat lépe, na co vyrazit do kina. A jako bonus jsem objevil nádhernou herečku Lily Collins, o které jsem dosud nevěděl, a která mi přišla jako velmi přitažlivá osoba. Co se týče hodnocení, tak nemám nad čím váhat. Film nemá z mého pohledu žádný nedostatek, takže mu uděluji pět hvězd. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemne podaná, romantická komédia, s moderným nádychom a sympatickou Lily Collins. Jak blízko má (najlepšie) priateľstvo medzi mužom a ženou blízko k zárodku lásky? Otázka, ktorou sa 102 minút zapodieva Love, Rosie. Filmová odpoveď je od počiatočných desiatok minút zjavná, odpoveď z reálneho života však nie vždy tak jednoznačná. Každopádne, jednalo sa o veľmi sympatickú podívanú, ktorú (aj keď niesom fanúšikom žánru romance) vrelo odporučiť. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jako já se skoro až stydím, že mě to tak smetlo. Ona je to vlastně ta nejčervenější z červených knihoven. Ale ta Lily Collins. Oh my fucking god, přátelé. Tohle jí u mě přihrává místo asi nejoblíbenější mladý herečky, protože jakým suveréním způsobem to tady odtáhla, to se jen tak nevidí! Horší jak Stuck in Love, ale Lily tu JE ještě o něco lepší. 8.5/10 a velký doporučení všem. A s ženskou na to nekoukejte. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Mohou se do sebe zamilovat lidé, kteří se znají již od svých pěti let? Tak s takovou otázkou pracuje romantický příběh o Rosie a Alexovi, kteří jsou právě z tohoto důvodu k něčemu takovému, jako je vzájemná láska a společný život, slepí. Jenomže jak už to v životě bývá, nic není jednoduché. A s takovým přesvědčením bojuje právě Rosie. Snímek vás chytá za srdce a dává realistický pohled na lásku, život, sen a naději. Love, Rosie jsem poprvé viděla někdy v roce 2015 a ne uplně jsem mu věnovala pozornost. To byl možná ten důvod, proč jsem si nedokázala dát vztah Alexe a Rosie dohromady a film jsem považovala za zcela zmatený a průměrný. Jenže pak jsem tento film viděla znovu, kdy jsem mu tentokrát věnovala plnou pozornost a konečně jsem měla možnost si ho naplno užít a pochopit. Takže napodruhé jsem nakonec zjistila, že je tento snímek něco naprosto úžasného. Určitě dávám velké plus za to, jak je přátelství Alexe a Rosie ztvárněno, velice realisticky a vůbec ne přehnaně. Více sympatičtější herecké obsazení už se také povést nemohlo. Collins a Claflin mají mezi sebou takovou chemii, že místama vám vše přijde jak jejich hraná realita. Shrnuto podtrženo, tento snímek je originální, svižný, milý, a zábavný. Nemám co bych vytkla. Nechyběl jak skvělý soundtrack, tak černý humor a nebo i ty srdceryvnější scény. Love, Rosie je jednoduše nádherný film o přátelství dvou nerozlučných lidí, kteří se přes všechny překážky života snaží najít cestu jak k sobě, tak i k lásce, která už od začátku brala všechno do svých rukou. - "I'm Rosie, and this has got to be one of the happiest days of my life." ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Rodičia Lily Collins (Rosie) sú britská rocková hviezda Phil Collins a americká herečka Jill Tavelman, no napriek tomu má americký prízvuk. Vyrastala v Guildforde v Spojenom kráľovstve do svojich 6 rokov potom sa presťahovala do Spojených štátov. Ako dieťa potom skutočne tvrdo pracovala na tom, aby svoj britský prízvuk stratila. Jej prízvuk vo filme teda nie je jej prirodzený. (Arsenal83)

Reklama

Reklama